Inspiracije kada je moda u pitanju nikad dosta! Naročito sada, kada je leto, čini se da ima mnogo više prostora za eksperimentisanje i igranje. Budite slobodni i maštoviti kada je u pitanju izbor boja, model pantalona ili šortseva, printova, pa i aksesoara. Sve može doprineti savršenoj street style kombinaciji koja će vas izdvojiti iz mase. Ipak, uvek se najpre vodite svojim ukusom i senzibilitetom, pre nego samim trendom. Ili, ako baš volite da pratite modne trendove, vi ih makar ponesite na svoj način.

A kao i svake srede, i danas vam predstavljamo neka od najboljih street sytle izdanja koja će vas sigurno inspirisati za vaš odličan summer look.

Ako volite tamne boje, neka vaša kombinacija u potpunosti bude u jednoj nijansi, crnoj, teget ili sivoj. Često je baš ovakav jednostavan stajling mnogo bolji od nekog “natrpanog”, a sve što vam je potrebno da budete pravi muškarac od stila jeste zanimljiv odabir aksesoara.

Bela košulja je must have u ormaru svakog muškarca, bez obzira na to koji stil preferirate. Jer, ona se lako može prilagoditi svakoj vašoj kombinaciji. Nosite je uz klasične pantalone i cipele za formalnu priliku ili uz patike i iscepani džins za savršenu, urbanu kombinaciju.

Comments