Vreme je da se pozabavimo onim što je najbolje nositi narednih dana, budući da je lepo vreme konačno tu i sve boje su dobrodošle na ulicama gradova. Najlepše od svega jeste da može konačno i bela da se nosi svuda, jer nema kiše i dosadnih fleka koje nastaju usled nje. Zato je vreme da se opustite uz street style kombinacije koje će vam se sigurno dopasti i koje ćete isprobati i poneti.

Ležerni izgled je najbolji za naredni period. Daje vam mogućnost da se slobodno krećete, da se osećate savršeno komforno i nesputano. Zato je dobro odabrati farmerke koje nisu preuske, može to da bude neki tamniji džins, jer nisu još uvek toliko visoke temperature da izbegavate tamnu garderobu, neka bela košulja i sve začinite jednim zanimljivim mokasinama. Mokasine su vrlo funkcionalne kada počnu vreli dani, pa kada imate neke sa zanimljivim radom ili šarenijim materijalom, onda ćete svakoj kombinaciji dati potrebnu jedinstvenost i lepotu.

Street Style Kombinacije koje ćete nositi OVIH dana Street Style: Kombinacije koje ćete nositi OVIH dana

Iskoristite šortseve u elegantnijim izdanjima. Uparite ga sa jednom običnom majicom, mokasinama i sakoom. Izgledaćete vrlo elegantno i u trendu, a neće vam biti pretoplo. Stavite neki kaiš koji kontrastira ostalim bojama kako biste “začinili” odevnu kombinaciju.

 

Street Style Kombinacije koje ćete nositi OVIH dana2 Street Style: Kombinacije koje ćete nositi OVIH dana

Šortsevi su dobri uz bilo koje kombinacije i odevne predmete, tako ih možete kombinovati i uz košulje različitih materijala i boja, uz mokasine, espadrile, patike, a uvek će vam biti veoma prijatno u takvim outfit-ima i izgledaćete moderno.

 

Street Style Kombinacije koje ćete nositi OVIH dana3 Street Style: Kombinacije koje ćete nositi OVIH dana
Comments