Ove sezone ne dozvolite sebi da negujete neke dosadne modne stilove koji vam ne priliče. Pokušajte malo da iskočite iz uštogljenosti i monotonije i kada je reč o modi. Danas vam predstavljamo zanimljive odevne kombinacije koje morate isprobati koliko danas!

Za početak, ako ste ljubtelj sportskog stila i volite džins i kožu, znajte da ove sezone, ako do sada to već niste, morate nabaviti jednu pravu kožnu jaknu, ali i džins u crnoj boji. I ove sezone će se po svoj prilici nositi karirano, potrudite se da svoje jednostavne autfite osvežite detaljima poput neobičnih šalova. Kada birate trenerke neka budu samo u sivoj boji i nosite ih u kombinaciji sa modernim kaputom od istog materijala.

Već duže vreme u modi su sakoi od dva materijala, naš predlog je da pored tog, nabavite i jedan u jarko plavoj boji. Za sam kraj ovog modnog izveštaja predlažemo tregere i maramicu u džepu kao odraz jedinstvenosti.

street style wannabe man 2 Street Style: Muška moda za decembar street style wannabe man 3 Street Style: Muška moda za decembar street style wannabe man 4 Street Style: Muška moda za decembar street style wannabe man Street Style: Muška moda za decembar

Izvor fotografija: Fashion Beans

Jovana Katić

Comments