Otkako je street style postao neizostavni deo modnog identiteta svakog muškarca, ne možemo a da ne primetimo sve novine koje su se u međuvremenu pojavile u muškoj modi. One su ozbiljno počele da utiču i na trendove u muškoj modi uopšte, pa tako svaka sezona biva obojena novim street style trendovima. Ovo su trendovi koji su obeležili ovu zimu, a koje svakako treba da ponesete do kraja ovog godišnjeg doba.

Upadljivi kaputi

Dobro, ne previše upadljivi, ali dovoljno interesantni da ostanu upamćeni. Drugim rečima rečeno, statement kaputi, upadljivih printova i jarkih boja, uz colour blocking detalje, veoma su interesantan odevni komad za svakog muškarca, koji će vas sigurno izdvojiti u masi. Osim toga, nastojite da vam sama odevna kombinacija bude nešto neutralnijih tonova ili da, ukoliko nosite kaput sa printom, bude jednobojna.

street style trendovi u muskoj modi 1 Street Style trendovi koje treba da ponesete do kraja zime (GALERIJA)

Neutralne varijante

Odevne kombinacije neutralnih tonova ove sezone su itekako bile u trendu, dok su među njima naročito prednjačili kaputi neutralnih tonova. Međutim, muškarci su u svojim street style varijantama ove zime nosili i druge odevne komade nautralnih tonova, kao što su pantalone i odela, ali i aksesoare, pa zato i ne čudi što je upravo ovaj modni trend izabran za jedan od najpopularnijih u muškoj modi.

street style trendovi u muskoj modi 2 Street Style trendovi koje treba da ponesete do kraja zime (GALERIJA)
Comments