Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Street style trendovi koji će biti popularni u 2021. godini

1/2

U 2021. godini čeka nas mnogo novih modnih trendova, jer smo se nakon čitave godine provedene u svojim domovima i trenerkama, odnosno pidžamama – uželeli neobičnih kombinacija u kojima bismo se prošetali gradom i iskazali svoju estetiku. Iako, naravno, globalna svetska situacija i dalje nije na magično boljem nivou, nadamo se da ćemo u narednom periodu imati prilike makar za izlaske u prirodu i duge gradske šetnje – a ukoliko vam fali stilske inspiracije za ove buduće planove, imamo nekoliko predloga za vas! U pitanju su jednostavne ali atraktivne kombinacije, u kojima ćete izgledati urbano, stajliš i opušteno, kao da zaista niste proveli sate ispred ogledala – a izgledate vrhunski.

Opušteni rokerski look

Opušteni rokerski look savršen je za sve one muškarce koji vole malo urbaniji i više edgy stil, i koji žele svojim stilom da prikažu kojoj supkulturi pripadaju i kakvu muziku možda vole da slušaju. Za ovaj look potrebno vam je samo nekoliko jednostavnih ali odabranih odevnih komada – a to su crne pantalone, čizme poznatije kao “martinke”, casual džemper u neutralnoj nijansi i naravno, komad bez koga se ne može – crna “rokerica”. Ceo ovaj stajling najbolje bi bilo da zaokružite kul naočarima za sunce, a mi vam preporučujemo bezvremenske “lenonke”.

Casual look sa belim detaljima

Ovaj jednostavni look na prvi pogled deluje kao da nije planiran, iako naravno – jeste. On uključuje paletu neutralnih tonova koji se neće mnogo isticati, koju ćete najbolje “razbiti” ponekim belim detaljem, kao što je beanie kapa, ili na primer skroz bele, urbane Nike patike. Možete ih upotpuniti i belom ili krem rolkom (rolke će u 2021. godini definitivno biti u trendu), a u tom slučaju odlučite se za tamniju jaknu, taget ili crnu, kao i opuštene pantalone sa džepovima u takođe crnoj, ili pak maslinastozelenoj boji.

Svakodnevna elegantnost

Elegantnost nije ostala u prošlosti, štaviše ona će nam se u 2021. godini vratiti na velika vrata. Elegantne odevne komade kao što su bela košulja, komplet sako i prsluk i svečane pantalone – možete nositi i u svakodnevnim varijantama, a ne samo u svečanim prilikama u ovoj godini. Ovaj autfit možete upotpuniti modernim plitkim cipelama i retro detaljem u vidu lanca.

Wannabe TV

Editors choice