Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Street Style: U DŽINSU od glave do pete

Street Style: U DŽINSU od glave do pete

1/2

Verujemo da ćete se i vi složiti – džins je najpraktičniji materijal svih vremena! I zapravo, ne samo da je praktičan, već je i uvek aktuelan i u trendu. Savršeno! Za koju god priliku da je potrebno da osmislite odevnu kombinaciju, sa džinsom nikada nećete pogrešiti. O ležernim, street style kombinacijama nećemo ni da govorimo, to se podrazumeva, ali dobar par farmerki može savršeno izgledati i u profesionalnim, ozbiljnim i formalnim kombinacijama. Zato – triput ura za džins!

A kada već toliko volimo ovaj materijal, zašto bismo se ograničavali samo na farmerke? Ukoliko do sada niste, svoj garderober obavezno “osvežite” i drugim komadima od teksasa, kao što su jakne i košulje. Osim toga, pošto smo ustanovili da je džins odgovarajući za sve prilike, imajte na umu da bi trebalo da nabavite i različite vrste džinsa kao što je onaj u svetloj ili tamnoj boji, “obični” ili “tretirani” i ostalo. Takođe, razmislite i o kupovini džinsa u nekoj boji kao što je bela, crvena, crna ili neka druga. Na prvi pogled se neće ni “provaliti” da je reč o teksasu što će vaše stajlinge svakako učiniti mnogo boljim i zanimljivijim.

Uz različite varijante istog materijala sebi znatno olakšavate “posao” kada je reč o osmišljavanju stajlinga, a imaćete zapravo i mnogo različitih komada koje uvek možete kombinovati na drugačiji način.

dzins 1 Street Style: U DŽINSU od glave do pete dzins 2 Street Style: U DŽINSU od glave do pete dzins 3 Street Style: U DŽINSU od glave do pete

Wannabe TV

Editors choice