Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Stvari koje ponovo ulaze u modu

Stvari koje ponovo ulaze u modu

1/2

Poznato je da se moda uvek vraća, pa ako ste sačuvali neke rolke od pre dvadesetak godina (ili imate neke ćaletove), izvucite ih iz šteka i furajte uz zvonarice i zulufe. Dobro, šalimo se za zulufe, ali ne i za zvonarice. Mada, ako se kompletno hipi namontirate i još pustite zulufe, verovtno će i oni ući u modu, munjevitom brzinom – samo neko treba da se seti i bude hrabar da prvi ponese i prikaže neki detalj.

Rolka

Žene nisu nikad ni prestale da nose rolke, doduše ne one tanke i pripijene kao u sedamdesetim, ali velike rol kragne nalik na šalove, opstale su na džemperima, varijantama ponča, zimskim haljinama… Muške rolke su uglavnom bile i ostale manje stilizovane, džemeper ili dukserica sa visokom kragnom koja se presavija i greje vrat – naći ćete da je vrlo prijatno nositi rolku kad je hladno. Ona može da se obuče ispod pulovera, džempera na zakopčavanje, sakoa, jakne – rolka ide uz sve i nosi se u svakoj prilici. Obucite je uz omiljene farmerice i izgledaćete vrlo moderno.

hipi moda Stvari koje ponovo ulaze u modu

Kaubojske čizme

Odvažni muškarci nikada nisu prestali da ih nose, a one sa četvrtastim (pačijim) kljunom, od svetle boks kože, uvek su bile frajerskije od šiljatih. Kakve god da nabavite, u njima ćete se osećati kao rok zvezda, ukoliko ih nosite sa pravim stavom. Trebalo bi da idu ispod farmerica i da otuda proviruju do pola kad uzjašete konja (ili motor), pa su zato najzgodnije farmerke sa širim nogavicama. Pa, imate sreće – ako oduvek maštate da izgledate kao da ste došli sa Vudstoka, možete da obučete i zvoncare i da se kompletno kostimirate.

Wannabe TV

Editors choice