Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Stvari koje ponovo ulaze u modu

Stvari koje ponovo ulaze u modu

1/2

Poznato je da se moda uvek vraća, pa ako ste sačuvali neke rolke od pre dvadesetak godina (ili imate neke ćaletove), izvucite ih iz šteka i furajte uz zvonarice i zulufe. Dobro, šalimo se za zulufe, ali ne i za zvonarice. Mada, ako se kompletno hipi namontirate i još pustite zulufe, verovtno će i oni ući u modu, munjevitom brzinom – samo neko treba da se seti i bude hrabar da prvi ponese i prikaže neki detalj.

Rolka

Žene nisu nikad ni prestale da nose rolke, doduše ne one tanke i pripijene kao u sedamdesetim, ali velike rol kragne nalik na šalove, opstale su na džemperima, varijantama ponča, zimskim haljinama… Muške rolke su uglavnom bile i ostale manje stilizovane, džemeper ili dukserica sa visokom kragnom koja se presavija i greje vrat – naći ćete da je vrlo prijatno nositi rolku kad je hladno. Ona može da se obuče ispod pulovera, džempera na zakopčavanje, sakoa, jakne – rolka ide uz sve i nosi se u svakoj prilici. Obucite je uz omiljene farmerice i izgledaćete vrlo moderno.

hipi moda Stvari koje ponovo ulaze u modu

Kaubojske čizme

Odvažni muškarci nikada nisu prestali da ih nose, a one sa četvrtastim (pačijim) kljunom, od svetle boks kože, uvek su bile frajerskije od šiljatih. Kakve god da nabavite, u njima ćete se osećati kao rok zvezda, ukoliko ih nosite sa pravim stavom. Trebalo bi da idu ispod farmerica i da otuda proviruju do pola kad uzjašete konja (ili motor), pa su zato najzgodnije farmerke sa širim nogavicama. Pa, imate sreće – ako oduvek maštate da izgledate kao da ste došli sa Vudstoka, možete da obučete i zvoncare i da se kompletno kostimirate.

Wannabe TV

Editors choice