Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

#styleinspo – Brooklyn Beckham

1/2

Ukoliko ste fanovi porodice Beckham, sigurno vam nije promakao najstariji sin čuvenog fudbalera Davida, i muzičarke i modne dizajnerke Victorie – model i za sada amaterski fotograf, Brooklyn Beckham. Brooklyn je tek na početku svoje karijere, ali već se ističe po istančanom ukusu i estetici koju primenjuje pri fotografisanju, a njegov stil definitivno je naša inspiracija za jesenje outfit-e. U nastavku vam predstavljamo nekoliko njegovih, moglo bi se reći iconic look-ova, koje ćete moći da nosite u svakodnevnim varijantama a u kojima ćete sigurno izgledati stylish.

Bela majica uvučena u camel pantalone

Ovo je jednostavan i moglo bi se reći classic look, ali Brooklyn čini da on izgleda veoma savremeno i urbano. On je jednostavnu, belu majicu uvukao u pantalone retro kroja, koje su malo dubljeg struka i širih nogavica, koje je za ovaj stajling ključno podvrnuti. Iako je ceo look u nude, svetlim tonovima, Brooklyn nam pokazuje da ga možemo “razbiti” crnim kaišem, kao i crnim, plitkim cipelama koje su nam poznate kao “Martinke”. Takođe, ovaj look možete upotpuniti efektnom, dugačkom orglicom.

Retro jakna postavljena vunom i engleski kačket

Brooklyn je poznat kao ljubitelj retro stila, a ovim outfit-om to možda najbolje i pokazuje. On je jaknu od teksasa postavljenu vunom koja se vidi na kragni uklopio uz skinny pantalone podvrnutih nogavica, plitke čizme na pertlanje, casual majicu i poznati, takozvani “engleski kačket”, koji se u Britaniji zove “flat cap” – a poznat nam je verovatno ponajviše iz čuvene serije “The Peaky Blinders“. Ovo je jedinstveni retro look za sve ljubitelje klasičnog, vintage stila.

Wannabe TV

Editors choice