Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Moda i nega

#styleinspofriday – Justin Bieber

1/2

Čini nam se da je čuveni muzičar Justin Bieber iznenada odrastao pred našim očima dok smo trepnuli, a da nismo bili u potpunosti spremni na to. Od dečaka je postao ne samo muškarac, već i ikona stila, čiji izgled i stav pokušavaju da “iskopiraju” mnogi muškarci današnjice. On je ostao veran tome da je i pored svih tetovaža i casual stajlinga ipak “good boy” u svom srcu, pa je tako uspeo da ostane jedinstven na muzičkoj sceni koja često preferira “loše momke”, a uspeo je i da pronađe ljubav svog života, Hailey Baldwin, i oženi se njome. Justin je poznat po svom opuštenom stilu, brendu Drew, ali i po mnogim saradnjama sa velikim modnim brendovima kao što je Calvin Clein. Kako da izgledate kao Justin, pročitajte u nastavku teksta.

Casual “pidžama” stil

Justin veoma često voli da bude obučen komforno i neozbiljno, kao da je ovog trenutka izašao iz kreveta ili kuće i našao se na snimanju ili u restoranu. On ovaj opušteni stilski momenat prenosi i na svoj brend, koji često i sam nosi, a mlade generacije u potpunosti se pronalaze u njegovoj razigranosti i činjenici da mogu da izraze svoje lični stav putem odeće brenda Drew. On u svom ličnom stilu, kao i u kreacijama svog brenda često kombinuje dezene, printove, jarke boje, kao i tie dye tehniku bojenja.

Odelo kada je prilika za odelo

Ipak, kada je u prilici da nosi odelo, i kada je potrebno da pokaže svoju zrelu i ozbiljnu stranu, Justin zna kako to da učini. Iako ga retko viđamo u odelima, Justin u njima izgleda kao pravi džentlmen, i kao da ih nosi na svakodnevnom nivou. Njegova opuštenost i harizma vidljivi su u kom god da je autfitu – ali ako želite da impresionirate partnerku na svečanoj prilici ili dejtu, preporučujemo vam da se kao Justin odlučite za klasičnu varijantu crnog odela i bele košulje.

Wannabe TV

Editors choice