Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

#styleinspofriday – Justin Bieber

1/2

Čini nam se da je čuveni muzičar Justin Bieber iznenada odrastao pred našim očima dok smo trepnuli, a da nismo bili u potpunosti spremni na to. Od dečaka je postao ne samo muškarac, već i ikona stila, čiji izgled i stav pokušavaju da “iskopiraju” mnogi muškarci današnjice. On je ostao veran tome da je i pored svih tetovaža i casual stajlinga ipak “good boy” u svom srcu, pa je tako uspeo da ostane jedinstven na muzičkoj sceni koja često preferira “loše momke”, a uspeo je i da pronađe ljubav svog života, Hailey Baldwin, i oženi se njome. Justin je poznat po svom opuštenom stilu, brendu Drew, ali i po mnogim saradnjama sa velikim modnim brendovima kao što je Calvin Clein. Kako da izgledate kao Justin, pročitajte u nastavku teksta.

Casual “pidžama” stil

Justin veoma često voli da bude obučen komforno i neozbiljno, kao da je ovog trenutka izašao iz kreveta ili kuće i našao se na snimanju ili u restoranu. On ovaj opušteni stilski momenat prenosi i na svoj brend, koji često i sam nosi, a mlade generacije u potpunosti se pronalaze u njegovoj razigranosti i činjenici da mogu da izraze svoje lični stav putem odeće brenda Drew. On u svom ličnom stilu, kao i u kreacijama svog brenda često kombinuje dezene, printove, jarke boje, kao i tie dye tehniku bojenja.

Odelo kada je prilika za odelo

Ipak, kada je u prilici da nosi odelo, i kada je potrebno da pokaže svoju zrelu i ozbiljnu stranu, Justin zna kako to da učini. Iako ga retko viđamo u odelima, Justin u njima izgleda kao pravi džentlmen, i kao da ih nosi na svakodnevnom nivou. Njegova opuštenost i harizma vidljivi su u kom god da je autfitu – ali ako želite da impresionirate partnerku na svečanoj prilici ili dejtu, preporučujemo vam da se kao Justin odlučite za klasičnu varijantu crnog odela i bele košulje.

Wannabe TV

Editors choice