Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

#styleinspofriday – Luka Sabbat

1/2

Influenser, stilista, glumac i model Luka Sabbat inspiracija je mnogim modnim kreatorima današnjice sa kojima je sarađivao, a njegov jedinstveni stil prepoznali su i njegovi fanovi širom sveta, kojih je trenutno među pratiocima na njegovom Instagram profilu oko 2,4 miliona. Luka je jedan od poznatih muških trendsettera, što nas ni ne čudi s obzirom na njegov istančan modni izraz, koji konstantno unapređuje i obnavlja. On komunicira kroz modu i praktično “je živi” svaki dan, a u nastavku vam predstavljamo neke od nama omiljenih njegovih lookova.

All black outfit i teget kaput

Crna košulja uvučena u crne pantalone uvek je dobar izbor, u kom ćete izgledati muževno i stylish. U zimskim mesecima ovaj look možete da uklopite uz dobro ukrojen dugi kaput, koji ne mora da bude takođe u crnoj boji, ali ukoliko ste ipak ljubitelji tamnih tonova – teget je sasvim dobar izbor. I ako ste bili ubeđeni da se crna i teget boja ne kombinuju, razmislite još jednom.

Retro look u crveno-beloj jakni

Ako vas interesuju vintage stil i retro odevni komadi, odlična kombinacija za vas je retro, crveno-bela “kaubojska” jakna, koju možete uklopiti uz takođe retro džins od teksasa bez elastina. U ovoj kombinaciji izgledaćete kao čuveni buntovnik bez razloga James Dean, naročito ako je zaokružite muškim čizmama u “kaubojka” stilu, koje su bile izuzetno popularne 80-ih godina.

Wannabe TV

Editors choice