Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

#styleinspofriday – Noah Centineo

1/2

Mladi glumac Noah Centineo veoma brzo je postao holivudski miljenih i novi “srcolomac” žena širom sveta. On u svom izgledu i stavu nosi muževnost starih vremena, pa nas tako ne bi čudilo da nas u budućnosti vidimo u klasičnim ulogama, kao što je na primer uloga čuvenog agenta Jamesa Bonda. Noah u privatnom životu često nosi opuštene, hoodie dukserice i džins, ali ga na crvenom tepihu uvek možemo videti u elegantnom odelu. Takođe, u poslednje vreme Noah često nosi autfite u retro stilu, koji mu veoma dobro stoje, a evo na koje sve načine možete izneti stil koji smo primetili da nosi Noah.

Bež komplet i bela majica

Noah zna da mu odela dobro stoje, i u onim prilikama u kojima želi da pokaže da izgleda stajliš, on se odlučuje za ovako opušteniju elegantnu varijantu. On je klasičnu belu majicu uklopio uz pantalone na crtu i bež sako, kao i košulju u istoj boji. Ovo je savršen look za odlazak na proslavu ili malo važniji dejt, na kojem želite da se predstavite u najboljem svetlu ali ne i baš da dođete u “svadbarskom odelu”.

Hoodie i džins

Ovo je najčešća odevna kombinacija u kojoj je Noah primećen u svakodnevnom životu, ili na paparazzo fotografijama. On voli da mu bude komforno i da izgleda kao pravi “boy next door“, pa ako i vi uživate u udobnim kombinacijama i volite da plenite poglede devojaka iz svoje okoline, ovo je savršen stil za vas.

Wannabe TV

Editors choice