Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

#styleinspofriday – Pharell Williams

1/2

Ovog petka, naš stilski inspo je čuveni rep muzičar Pharell Williams, koji je pored svoje uspešne muzičke karijere poznat i po svom mladalačkom izgledu i istančanom ukusu i osećaju za modu. Mnogi brendovi i modni kreatori prepoznali su Pharell-ovu jedinstvenu estetiku, pa tako u svojoj karijeri on već broji i niz kolaboracija sa poznatim brendovima, od kojih bismo izdvojili onu sa čuvenim brendom sportske odeće – adidas i brendom odeće Human Made. Uz to, Pharell je kreirao i svoju jedinstvenu liniju skincare proizvoda, pod nazivom Humanrace, koji se rasprodaju u rekordnim rokovima. U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko Pharell-ovih najzanimljivijih lookova koji bi vas mogli inspirisati.

Miks različitih printova

Mislili ste da printovi nisu za muškarce? Prevarili ste se, naročito ako pitate Pharella. Takođe, pored klasičnih printova koje eventualno možemo videti na muškim odevnim komadima, kao što je army print, u svoj garderober možete ubaciti i malo neobičnije komade sa animal ili floralnim dezenima. I ne zaboravite, ne morate da se zaustavite na jednom printu u okviru celokupnog lookaa, već slobodno ukombinujte dva ili više.

Odelo uz patike

Pharell je jedan od onih ljudi koji odelo znaju da iznesu na tako casual i šmekerski način. Da, njega možete videti i u veoma elegantnoj varijanti i klasičnom crnom smokingu, ali mnogo češće ćete ga primetiti u neobičnijem i opuštenijem dezeniranom odelu, koje će uklopiti uz majicu i patike. On zna kako da spoji elegantno i casual na pravi način, i time osveži celokupnu priču pri odlasku na neki od ekskluzivnih događaja.

Wannabe TV

Editors choice