Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

#styleinspofriday – Pharell Williams

1/2

Ovog petka, naš stilski inspo je čuveni rep muzičar Pharell Williams, koji je pored svoje uspešne muzičke karijere poznat i po svom mladalačkom izgledu i istančanom ukusu i osećaju za modu. Mnogi brendovi i modni kreatori prepoznali su Pharell-ovu jedinstvenu estetiku, pa tako u svojoj karijeri on već broji i niz kolaboracija sa poznatim brendovima, od kojih bismo izdvojili onu sa čuvenim brendom sportske odeće – adidas i brendom odeće Human Made. Uz to, Pharell je kreirao i svoju jedinstvenu liniju skincare proizvoda, pod nazivom Humanrace, koji se rasprodaju u rekordnim rokovima. U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko Pharell-ovih najzanimljivijih lookova koji bi vas mogli inspirisati.

Miks različitih printova

Mislili ste da printovi nisu za muškarce? Prevarili ste se, naročito ako pitate Pharella. Takođe, pored klasičnih printova koje eventualno možemo videti na muškim odevnim komadima, kao što je army print, u svoj garderober možete ubaciti i malo neobičnije komade sa animal ili floralnim dezenima. I ne zaboravite, ne morate da se zaustavite na jednom printu u okviru celokupnog lookaa, već slobodno ukombinujte dva ili više.

Odelo uz patike

Pharell je jedan od onih ljudi koji odelo znaju da iznesu na tako casual i šmekerski način. Da, njega možete videti i u veoma elegantnoj varijanti i klasičnom crnom smokingu, ali mnogo češće ćete ga primetiti u neobičnijem i opuštenijem dezeniranom odelu, koje će uklopiti uz majicu i patike. On zna kako da spoji elegantno i casual na pravi način, i time osveži celokupnu priču pri odlasku na neki od ekskluzivnih događaja.

Wannabe TV

Editors choice