Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Moda i nega

#styleinspofriday – Pharell Williams

1/2

Ovog petka, naš stilski inspo je čuveni rep muzičar Pharell Williams, koji je pored svoje uspešne muzičke karijere poznat i po svom mladalačkom izgledu i istančanom ukusu i osećaju za modu. Mnogi brendovi i modni kreatori prepoznali su Pharell-ovu jedinstvenu estetiku, pa tako u svojoj karijeri on već broji i niz kolaboracija sa poznatim brendovima, od kojih bismo izdvojili onu sa čuvenim brendom sportske odeće – adidas i brendom odeće Human Made. Uz to, Pharell je kreirao i svoju jedinstvenu liniju skincare proizvoda, pod nazivom Humanrace, koji se rasprodaju u rekordnim rokovima. U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko Pharell-ovih najzanimljivijih lookova koji bi vas mogli inspirisati.

Miks različitih printova

Mislili ste da printovi nisu za muškarce? Prevarili ste se, naročito ako pitate Pharella. Takođe, pored klasičnih printova koje eventualno možemo videti na muškim odevnim komadima, kao što je army print, u svoj garderober možete ubaciti i malo neobičnije komade sa animal ili floralnim dezenima. I ne zaboravite, ne morate da se zaustavite na jednom printu u okviru celokupnog lookaa, već slobodno ukombinujte dva ili više.

Odelo uz patike

Pharell je jedan od onih ljudi koji odelo znaju da iznesu na tako casual i šmekerski način. Da, njega možete videti i u veoma elegantnoj varijanti i klasičnom crnom smokingu, ali mnogo češće ćete ga primetiti u neobičnijem i opuštenijem dezeniranom odelu, koje će uklopiti uz majicu i patike. On zna kako da spoji elegantno i casual na pravi način, i time osveži celokupnu priču pri odlasku na neki od ekskluzivnih događaja.

Wannabe TV

Editors choice