Sigurno se često pitate, šta je to njoj u glavi? Zašto joj se danas baš toliko dopadam i baca mi se u naručje, kada je sinoć bila ljuta na mene, zašto želi da me odjednom upozna sa svim svojim drugaricama..? Da, žene su često nepredvidljive, ili barem deluju tako onda kada se ne posvetite dovoljno razumevanju njihovih želja i potreba – koje su, verujte nam, jednostavnije nego što mislite. Kada su u pitanju vaši stilski izbori, oni naravno utiču na to da joj se dopadnete i u njenim očima budete muškarac o kom je sanjala, a ako se pitate kako to ona vas vidi i kako želi da se obučete u određenim prilikama – evo nekih smernica.

Sredite se kada idete na dejt sa njom

Da, bez obizira na to da li se tek upoznajete ili ste zajedno već godinama – sredite se kada je izvedete na piće ili večeru. Istina je da vas je videla u različitim izdanjima, od trenerke do pidžame, ali kada odete sa njom na dejt, uživaće u tome da izgledate i ponašate se kao pravi džentlmen, koji je odabrao baš nju. Naravno, ne morate se obući u komplet odelo, dovoljno je da u dobar džins ili pantalone uvučete košulju sa jednim raskopčanim dugmetom, i look zaokružite elegantnijim muškim kaputom – i spremni ste. Ona će biti oborena sa nogu i potajno srećna što se druge devojke okreću dok zajedno idete ruku pod ruku.

Koordinišite outfit-e kada odlazite na neki događaj

Ukoliko joj ponudite ovo kao opciju, garantovano ćete je oboriti sa nogu. Bilo da je u pitanju odlazak u bioskop, na večeru ili veče društvenih igara sa prijateljima – ona će uživati ako uklopite boje u kojima ćete doći, ili se čak odlučite za iste odevne komade u muškoj i ženskoj varijanti. Drugima ćete možda biti chezzy par a možda i slatki, ali šta vas briga – ona će blistati što se odlučili da tako jasno pokažete da ste njen partner.

 

Comments