Britanski modni brend Superdry predstavio je uzbudljivu eko-saradnju sa jednim od najpoznatijih fudbalera sveta koji je, zajedno sa manekenkom Faith Lynch, postao zaštitno lice kolekcije Organic Cotton.

Neymar Jr. je sa kreativnim timom brenda radio na kolekciji donjeg veša od organski uzgajanog pamuka, u minimalističkom duhu – ali to je samo početak. 

Superdry Neymar 3 1 SUPERDRY X NEYMAR JR: Novi modni trofej fudbalske zvezde

Superdry je sa sportskom ikonom potpisao ugovor o trogodišnjoj saradnji, koja će promovisati težnje brenda da se usmeri ka održivijoj proizvodnji. Superdry je postavio cilj da do 2030. godine koristi samo čist organski pamuk i već podržava gotovo tri hiljade farmera u Indiji da se preorjentišu na organski uzgoj, u okviru inicijative Grow Future Thinking.

Na snimanju kampanje u Parizu, Neymar Jr. naglasio je važnost koju partnerstvo sa brendom Superdry ima za njega. “Bio sam počastvovan kada su me kontaktirali da sarađujemo, naročito kada sam se informisao o svemu što rade na polju održivosti u modi. Superdry je sinonim za udobnost, što je meni lično jako važno”, kaže Neymar Jr. 

Proizvode Organic Cotton možete da pronađete u monobrend radnjama Superdry u Knez Mihailovoj 33, u šoping centrima Galerija Belgrade, BEO i Ada Mall u Beogradu, kao i u Promenada šoping centru u Novom Sadu ili pak u onlajn šopu fashionandfriends.com.

Superdry Neymar 2 1 SUPERDRY X NEYMAR JR: Novi modni trofej fudbalske zvezde
Superdry Neymar 1 1 SUPERDRY X NEYMAR JR: Novi modni trofej fudbalske zvezde

CR16086; Neymar; Organic

 

Comments