Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Svi jesenji trendovi za koje treba da znaš

1/2

Iako je leto za mnoge najlepše godišnje doba, kad zahladni zapravo je lakše obući se adekvatno. Osim što se nećete neprekidno “kuvati” i rizikovati da već na pola dana delujete sparušeno i neuredno, prateći jesenje trendove, izgledaćete ležerno i istovremeno skockano. Slojevito oblačenje vam omogućava da svučete jaknu ili džemper, ako vam je vrućina, a ovi komadi odeće se međusobno mogu kombinovati. Pogledajte predloge za vaš jesenji autfit.

Funkcionalna mantil-jakna

Komotna i ležerna, ova jakna je od vodootpornog materijala, ali može da bude i od specijalnih sportskih materijala koji čuvaju toplotu. Takođe, funkcionalnost ovog udobnog i zanimljivog odevnog komada, ogleda se u brojnim džepovima, u kojima možete nositi sve ono što inače trpate u džepove, koji su obično tesni, jer su ukrasni, a ne funkcionalni. Uz ovakvu jaknu, neće vam trebati torbica, koju mnogi muškarci doživljavaju kao opterećenje i neprijatnu neophodnost.

Ne zaboravite detalje

Sa dolaskom hladnijih dana, bogatiji je izbor dodataka i detalja, kao što su marame, šalovi, kape, kačketi, rukavice, kaiševi, tregeri, čarape. Jedan od oprobanih načina da se vaš stil (ipak) razlikuje, jeste marama. Od nje će vam biti toplije oko vrata, a možete je upariti sa kaišem na ručnom satu – ili je ne morate upariti ni sa čim. Neka njena boja bude kontrast u odnosu na boju garderobe.

Izaberite smela odela

Ako je odelo vaša radna uniforma, ove sezone kreatori vas podstiču da budete hrabri i izaberete nešto upadljivo i savremeno – dvoredni krupno karirani sako u pravoj jesenjoj oker nijansi, izgleda smelo, moderno i dopadljivo. Ukoliko već morate da nosite odelo, neka ono iskazuje duh smelosti savremenog mladog gospodina.

Wannabe TV

Editors choice