Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

Modna ikona Dejvid Bekam snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju kojom se predstavlja prolećna kolekcija 2016 Modern Essentials selected by David Beckham. Reklama je snimljena na ulicama Lisabona, gde Dejvid shvata da svi žele da se obuku isto kao on. Kampanja će 18. februara biti pokrenuta na televiziji i u bioskopima, kao i putem interneta na adresi hm.com.

3046 08 sRGB 300 Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M 3046 04 sRGB 300 Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

Dejvid po drugi put sarađuje sa režiserom Fredrikom Bondom, gde nastavlja temu poslednje reklame sa komičarom Kevinom Hartom koji je bio obučen isto kao Dejvid. U ovom novom reklamnom filmu, Dejvid napušta hotel da bi otkrio da su svi u njegovom okruženju obučeni isto kao on, uključujući klince na skejtovima, bebu, bakicu, kao i svakog muškarca u gradu. Film će pratiti i novinska kampanja koju je snimio Mario Sorenti.

3046 07 sRGB 300 Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M 3046 04 sRGB 300 Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

Kampanja naglašava Dejvidovu ulogu stilskog uzora za milione muškaraca širom sveta. Kada je u pitanju Dejvid, radi se o mešavini tradicionalne muške odeće sa svežim idejama koje mušku modu pokreću napred. Modni komadi koje nosi u filmu, a koje je sam Dejvid odabrao iz kolekcije Modern Essentials, predstavljaju savršen primer bezvremenog stila.

3046 06 sRGB 300 Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M 3046 03 sRGB 300 Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

“Uvek se savršeno provodim na snimanju H&M-ovih kampanja. Zaista razumeju moj stil i moj smisao za humor. Bilo je sjajno nositi tako elegantne komade iz asortimana Modern Essentials dok sam se tako dobro provodio“, kaže Dejvid Bekam.

3046 05 sRGB 300 Svi su elegantni kao Dejvid Bekam u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

Kampanja donosi najnovije komade iz kolekcije Modern Essentials selected by David Beckham. Svake sezone Dejvid bira omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials, čime kreira garderobu od osavremenjenih osnovnih komada i novih klasika na koje se muškarci mogu osloniti tokom cele sezone. Nova kolekcija će biti dostupna u svim H&M-ovim prodavnicama koje prodaju mušku odeću u dva navrata – 18. februara i 10. marta – kao i na internetu.

Wannabe TV

Editors choice