Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

1/2

Da trendovi jednostavno nisu “muška stvar” verovatno bi reklo 50% muškaraca. Njima je važno da ono što nose bude udobno i praktično i tu se priča završava. Međutim, daleko od toga da ostatak muške populacije misli isto. Ima i onih kojima je stalo do dobrog izgleda pa hajde da kažemo i praćenja trendova jer, hej, šta je tu loše?! Ne samo da će se to i te kako svideti devojkama, već ćeš se i sam bolje osećati, veruj nam!

Elem. U koju god grupu muškaraca da spadaš, nije naodmet proveriti koji su to trendovi rezervisani za 2018. godinu čisto da budeš u toku, ali i, ko zna, budeš inspirisan! Znaš, trendovi se ne prate slepo, već se prilagođavaju ličnom stilu tako da zaista nećeš izgubiti dragoceno vreme ako do kraja teksta ostaneš u našem društvu i pogledaš šta će to biti u trendu u godini pred nama.

Wannabe Reebok H 2017 12 13 10 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Aksesoari

Nemoj da se ježiš! Aksesoari nisu samo nakit koji je, prema tvom skromnom ubeđenju, rezervisan samo za žene. Muški aksesoari zaista mogu da budu kul, naročito kada odabereš one svedene, sa kojima se osećaš dobro. Na primer, makar dok traje sezona jesen/zima, ne možeš da pogrešiš ako odabereš dobar model kape, a kada nastupi naredna sezona, pažljivo biraj kaiš ili sat. Vidiš, nije bolelo! Naravno, smeliji među vama mogu da eksperimentišu kako sa nakitom, tako i sa maramama koje su, čini se, uvek popularne, a koji aksesoar ćeš odabrati za sebe zavisi isključivo od tvoje ličnosti. A da li si znao da i patike koje nosiš mogu da se smatraju aksesoarom? Da, mogu, naročito kada biraš zanimljiv model kao što su Reebok Club C 85 WP

Wannabe Reebok H 2017 12 13 8 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Boje

Koja je tvoja omiljena boja? Siva, crna, zelena, narandžasta, plava? Imamo dobre vesti za tebe! Koju god boju da odabereš nećeš pogrešiti! Naš predlog je da osnova kombinacije bude siva ili crna, dok ćeš prilikom odabira ostatka garderobe biti nešto smeliji. Na primer, jakna u interesantnoj nijanci cigle podići će tvoj autfit na novi nivo iako zapravo nisi mnogo iskoračio iz svoje zone komfora. Nemoj se zaustaviti na ovome. Boje su u narednoj godini sve! Šta god da nosiš, postaraj se da hodaš u kul obući, kao što su Reebok Club C 85 WP patike, a ono što se nama najviše dopada kod njih upravo je boja! Maslinasto zelene nijanse odlično pristaju muškarcima, a kako je reč o classic modelu, budi siguran da ćeš ih lako nositi iz dana u dan, šta god da si rešio da obučeš!

Wannabe Reebok 2017 12 13 9 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Wannabe TV

Editors choice