WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

1/2

Da trendovi jednostavno nisu “muška stvar” verovatno bi reklo 50% muškaraca. Njima je važno da ono što nose bude udobno i praktično i tu se priča završava. Međutim, daleko od toga da ostatak muške populacije misli isto. Ima i onih kojima je stalo do dobrog izgleda pa hajde da kažemo i praćenja trendova jer, hej, šta je tu loše?! Ne samo da će se to i te kako svideti devojkama, već ćeš se i sam bolje osećati, veruj nam!

Elem. U koju god grupu muškaraca da spadaš, nije naodmet proveriti koji su to trendovi rezervisani za 2018. godinu čisto da budeš u toku, ali i, ko zna, budeš inspirisan! Znaš, trendovi se ne prate slepo, već se prilagođavaju ličnom stilu tako da zaista nećeš izgubiti dragoceno vreme ako do kraja teksta ostaneš u našem društvu i pogledaš šta će to biti u trendu u godini pred nama.

Wannabe Reebok H 2017 12 13 10 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Aksesoari

Nemoj da se ježiš! Aksesoari nisu samo nakit koji je, prema tvom skromnom ubeđenju, rezervisan samo za žene. Muški aksesoari zaista mogu da budu kul, naročito kada odabereš one svedene, sa kojima se osećaš dobro. Na primer, makar dok traje sezona jesen/zima, ne možeš da pogrešiš ako odabereš dobar model kape, a kada nastupi naredna sezona, pažljivo biraj kaiš ili sat. Vidiš, nije bolelo! Naravno, smeliji među vama mogu da eksperimentišu kako sa nakitom, tako i sa maramama koje su, čini se, uvek popularne, a koji aksesoar ćeš odabrati za sebe zavisi isključivo od tvoje ličnosti. A da li si znao da i patike koje nosiš mogu da se smatraju aksesoarom? Da, mogu, naročito kada biraš zanimljiv model kao što su Reebok Club C 85 WP

Wannabe Reebok H 2017 12 13 8 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Boje

Koja je tvoja omiljena boja? Siva, crna, zelena, narandžasta, plava? Imamo dobre vesti za tebe! Koju god boju da odabereš nećeš pogrešiti! Naš predlog je da osnova kombinacije bude siva ili crna, dok ćeš prilikom odabira ostatka garderobe biti nešto smeliji. Na primer, jakna u interesantnoj nijanci cigle podići će tvoj autfit na novi nivo iako zapravo nisi mnogo iskoračio iz svoje zone komfora. Nemoj se zaustaviti na ovome. Boje su u narednoj godini sve! Šta god da nosiš, postaraj se da hodaš u kul obući, kao što su Reebok Club C 85 WP patike, a ono što se nama najviše dopada kod njih upravo je boja! Maslinasto zelene nijanse odlično pristaju muškarcima, a kako je reč o classic modelu, budi siguran da ćeš ih lako nositi iz dana u dan, šta god da si rešio da obučeš!

Wannabe Reebok 2017 12 13 9 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Wannabe TV

Editors choice