Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

1/2

Da trendovi jednostavno nisu “muška stvar” verovatno bi reklo 50% muškaraca. Njima je važno da ono što nose bude udobno i praktično i tu se priča završava. Međutim, daleko od toga da ostatak muške populacije misli isto. Ima i onih kojima je stalo do dobrog izgleda pa hajde da kažemo i praćenja trendova jer, hej, šta je tu loše?! Ne samo da će se to i te kako svideti devojkama, već ćeš se i sam bolje osećati, veruj nam!

Elem. U koju god grupu muškaraca da spadaš, nije naodmet proveriti koji su to trendovi rezervisani za 2018. godinu čisto da budeš u toku, ali i, ko zna, budeš inspirisan! Znaš, trendovi se ne prate slepo, već se prilagođavaju ličnom stilu tako da zaista nećeš izgubiti dragoceno vreme ako do kraja teksta ostaneš u našem društvu i pogledaš šta će to biti u trendu u godini pred nama.

Wannabe Reebok H 2017 12 13 10 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Aksesoari

Nemoj da se ježiš! Aksesoari nisu samo nakit koji je, prema tvom skromnom ubeđenju, rezervisan samo za žene. Muški aksesoari zaista mogu da budu kul, naročito kada odabereš one svedene, sa kojima se osećaš dobro. Na primer, makar dok traje sezona jesen/zima, ne možeš da pogrešiš ako odabereš dobar model kape, a kada nastupi naredna sezona, pažljivo biraj kaiš ili sat. Vidiš, nije bolelo! Naravno, smeliji među vama mogu da eksperimentišu kako sa nakitom, tako i sa maramama koje su, čini se, uvek popularne, a koji aksesoar ćeš odabrati za sebe zavisi isključivo od tvoje ličnosti. A da li si znao da i patike koje nosiš mogu da se smatraju aksesoarom? Da, mogu, naročito kada biraš zanimljiv model kao što su Reebok Club C 85 WP

Wannabe Reebok H 2017 12 13 8 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Boje

Koja je tvoja omiljena boja? Siva, crna, zelena, narandžasta, plava? Imamo dobre vesti za tebe! Koju god boju da odabereš nećeš pogrešiti! Naš predlog je da osnova kombinacije bude siva ili crna, dok ćeš prilikom odabira ostatka garderobe biti nešto smeliji. Na primer, jakna u interesantnoj nijanci cigle podići će tvoj autfit na novi nivo iako zapravo nisi mnogo iskoračio iz svoje zone komfora. Nemoj se zaustaviti na ovome. Boje su u narednoj godini sve! Šta god da nosiš, postaraj se da hodaš u kul obući, kao što su Reebok Club C 85 WP patike, a ono što se nama najviše dopada kod njih upravo je boja! Maslinasto zelene nijanse odlično pristaju muškarcima, a kako je reč o classic modelu, budi siguran da ćeš ih lako nositi iz dana u dan, šta god da si rešio da obučeš!

Wannabe Reebok 2017 12 13 9 Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Wannabe TV

Editors choice