Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Moderni AKSESOARI koje moraš nabaviti ovog proleća

Moderni AKSESOARI koje moraš nabaviti ovog proleća

1/3

Nema sumnje da danas muškarci sve više vremena, pa i novca, posvećuju svom izgledu i stilu. Moda je postala mnogima zaštitni znak i neretko se ljudima čini da je današnji muškarac sređeniji i elegantniji od žene. Pa u tome ima istine. Danas je dobar izgled na ceni svuda; od savremenog muškarca se očekuje ne samo da je uredno očešljan, obrijan i čist, već da pažnju posvećuje kako garderobi koju nosi, tako i aksesoarima. Ove sitnice svakako čine vaš stil prepoznatljivim, a verujte nam, i ženama se više dopadaju oni muškarci koji aksesoare umeju dobro da iskombinuju uz svoju garderobu. Čak i na radnom mestu danas se očekuje da mlad i moderan muškarac ima dobar ručni sat, šal ili maramu i da svojom pojavom pleni i osvaja. Ima istine u rečenici da ponekad sitnice začine čitav autfit mnogo bolje nego skupa jakna ili farmerke. Pa da onda pogledamo koji su to aksesoari koje morate imati ovog proleća.

Dugačak šal i ešarpa

Istina je da su kod nas u zemlji temperature sklone promenama i neretko u prolećnim danima dune jak i hladan vetar, a uveče se temperatura spusti skoro kao u zimskom periodu. Zato su elegantni šalovi, marame i ešarpe sitnice koje će “začiniti” i najelegantniju odeću. Uvek ih možete nositi kao modni detalj preko odela, uz kaput, jaknicu ali i tanji džemper. Za večernju varijantu možete odabrati svilene ešarpe ili šalove. A kada padne kiša ili duva vetar, a niste pri kapuljači, veliki šalovi u vidu okovratnika, mogu vam poslužiti, da se obavijete. Služi svrsi, ali i izgleda odlično.

muski sal Moderni AKSESOARI koje moraš nabaviti ovog proleća

Wannabe TV

Editors choice