Da bi jedan muški autfit bio kompletan pored bazičnih komada potrebni su i odgovarajući detalji koji zapravo zaokruže celu modnu priču.

Ako ste do sada bili isuviše lenji da biste razmišljali na ovaj način i da bi ste se više posvetili svom prolećnom izgledu, više ne gubite vreme i krenite u osvajanje street style kombinacija tako što ćete izgledati kao gospoda sa ulica prestonica mode.

Stilizovani muškarci širom sveta pored dobre i kvalitetne odeće, pažnju obraćaju i na detalje koji su često efektniji od jakne ili pantalona. Oni znaju da će im dobar sat ukrasiti ruku na pravi način, da maramica u džepu govori više od reči, a naročito su svesni da dobar i moderan par naočara ukombinovan čak i uz najjednostavniju kombinaciju nema cenu.

cigareta Trendi NAOČARE za trendi muškarce

Zato smo ovog puta rešili da nekoliko pasusa posvetimo upravo trendi modelima naočara za one trendi i stilizovane muškarce.

Ukoliko ste rešili da sebi priuštite nov par naočara za ovo proleće onda treba znati i odakle krenitu u tu potragu, koja nekada i nije baš tako jednostavna. Često vam se vrlo dopadne neki model naočara na reklami koju vidite ili u radnji dok stoje okačene, a onda se razočarate jer kada ih probate shvatite da upravo taj par nikako ne odgovara vašem obliku lica. Ili su vam prevelike ili premale, stakla previše svetla a papučice smetaju jer vas bodu tačno u nosnu kost.

Kapa Trendi NAOČARE za trendi muškarce
Comments