Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

U čemu žene vole da vas vide

U čemu žene vole da vas vide

1/2

Nedavno istraživanje sprovedeno na internetu, otkrilo je da se žene slažu u jednoj glavnoj stvari – muškarac najbolje izgleda u odeći koja mu pristaje. Osim toga, ženama se sviđa kad muškarci nose podvrnute rukave na košulji (uz farmerice), a odelo uvek dobija najviše poena.

Žene vam poručuju da osvestite svoj stil i način oblačenja, da ne morate da budete naročito elegantni (osim ponekad) i da je potrebno da uključite mozak kad birate šta ćete kupiti (i obući). Važno je kako izgledate, jer su muškarci koji izgledaju neuredno i neukusno su obučeni, odbojni, ili sumnjivi (šta nije u redu sa njim, zar nema nikog da mu kaže da izgleda zapušteno – pitaju se žene, pri pogledu na muškarca koji dobro izgleda, ali je užasno obučen).

Pa, ako želite da se sviđate ženama, da ostavljate pozitivan utisak i izgledate seksi, vodite računa o onome što žene kažu o muškom oblačenju.

Odeća treba da vam odgovara

To znači da vam odgovara po veličini i obliku tela. Ako ste prosečno građeni, u sasvim običnim farmericama i dukserici izgledaćete super, ukoliko vam farmerice ne vise na zadnjici i dukserica vam nije ni tesna, ni prevelika. Ukoliko ste krupniji, ili vrlo mršavi, opet ćete bolje izgledati u odeći čija vam veličina pristaje, nego u onoj kojom pokušavate da prikrijete kilograme, ili koščatost.

moda U čemu žene vole da vas vide

Pantalone moraju da vam “legnu”

Uzalud klasičan kroj, ako vam oko prepona i na zadnjici pantalone stoje kao da ispod njih nosite pampers, ili se usecaju, a džepovi se ružno šire i vidi im se postava. I pantalone koje su deo odela, kao i farmerice ili neke druge ležerne pantalone, moraju da vam “legnu” a ne da vas izobličavaju, ili naglašavaju nedostatke. Uske pantalone ne stoje lepo svakome, a one sa spuštenim turom ne stoje lepo nikome – žene su jednoglasno zaključile.

I uz svake pantalone vam je potreban kaiš. A kad već nosite kaiš, neka ide uz obuću. Osim ako oblačite sportsku odeću i uvek nosite trenerke, dukserice, patike, prsluke, kačkete – tu gotovo da nema promašaja.

Obuća je važna, kao i aksesoar

Obuća definiše vaš stil, pa ako nisu patike, onda su čizme ili cipele, uz koje ćete možda nositi sako i kaput, a ne duksericu i jaknu. Sat na vašoj ruci je takođe važan deo urednog i dobrog izgleda, torba ili ranac koji nosite, šešir ili kapa, šal, rukavice.

Wannabe TV

Editors choice