Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

U čemu žene vole da vas vide

U čemu žene vole da vas vide

1/2

Nedavno istraživanje sprovedeno na internetu, otkrilo je da se žene slažu u jednoj glavnoj stvari – muškarac najbolje izgleda u odeći koja mu pristaje. Osim toga, ženama se sviđa kad muškarci nose podvrnute rukave na košulji (uz farmerice), a odelo uvek dobija najviše poena.

Žene vam poručuju da osvestite svoj stil i način oblačenja, da ne morate da budete naročito elegantni (osim ponekad) i da je potrebno da uključite mozak kad birate šta ćete kupiti (i obući). Važno je kako izgledate, jer su muškarci koji izgledaju neuredno i neukusno su obučeni, odbojni, ili sumnjivi (šta nije u redu sa njim, zar nema nikog da mu kaže da izgleda zapušteno – pitaju se žene, pri pogledu na muškarca koji dobro izgleda, ali je užasno obučen).

Pa, ako želite da se sviđate ženama, da ostavljate pozitivan utisak i izgledate seksi, vodite računa o onome što žene kažu o muškom oblačenju.

Odeća treba da vam odgovara

To znači da vam odgovara po veličini i obliku tela. Ako ste prosečno građeni, u sasvim običnim farmericama i dukserici izgledaćete super, ukoliko vam farmerice ne vise na zadnjici i dukserica vam nije ni tesna, ni prevelika. Ukoliko ste krupniji, ili vrlo mršavi, opet ćete bolje izgledati u odeći čija vam veličina pristaje, nego u onoj kojom pokušavate da prikrijete kilograme, ili koščatost.

moda U čemu žene vole da vas vide

Pantalone moraju da vam “legnu”

Uzalud klasičan kroj, ako vam oko prepona i na zadnjici pantalone stoje kao da ispod njih nosite pampers, ili se usecaju, a džepovi se ružno šire i vidi im se postava. I pantalone koje su deo odela, kao i farmerice ili neke druge ležerne pantalone, moraju da vam “legnu” a ne da vas izobličavaju, ili naglašavaju nedostatke. Uske pantalone ne stoje lepo svakome, a one sa spuštenim turom ne stoje lepo nikome – žene su jednoglasno zaključile.

I uz svake pantalone vam je potreban kaiš. A kad već nosite kaiš, neka ide uz obuću. Osim ako oblačite sportsku odeću i uvek nosite trenerke, dukserice, patike, prsluke, kačkete – tu gotovo da nema promašaja.

Obuća je važna, kao i aksesoar

Obuća definiše vaš stil, pa ako nisu patike, onda su čizme ili cipele, uz koje ćete možda nositi sako i kaput, a ne duksericu i jaknu. Sat na vašoj ruci je takođe važan deo urednog i dobrog izgleda, torba ili ranac koji nosite, šešir ili kapa, šal, rukavice.

Wannabe TV

Editors choice