Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kaput/mantil

Crni kaput ili mantil možda nije pravi izbor za tebe – možeš izgledati kao pogrebnik, manijak ili grof Drakula, a možda pronađeš onaj pravi, koji ističe ležernu eleganciju i dobro ti pristaje. Najbolje izgleda kada se nosi raskopčan, tako da se vide majica (rolka, džemper) i pantalone, a sjajno crne, grube cipele debelog đona definisaće tvoj izgled u kaputu ili mantilu. Kada dodaješ šal – neka bude mek, raskošan i crn! U crnom kaputu možeš izgledati kao biznismen ili kao umetnik, zato povedi računa u kom smeru želiš da se kreće taj izbor.

Jednobojno odelo

Stručnjaci često savetuju muškarcima da ne oblače potpuno crno odelo, da ne bi izgledali jeftino i konobarski. Ali, ovde je reč o suptilnoj igri teksture štofa, o smelom, modernom kroju i o detaljima i obući.

I na kraju, aksesoar

Stil, kao i obično, određuju detalji i aksesoar – zato upotpuni svoj izgled moćnog muškarca u crnom odgovarajućim detaljima i priborom. Svakako su ti potrebne kvalitetne crne čarape, crne patike, cipele, čizme (u zavisnosti od stila), a na glavi možeš nositi razne crne kape, beretke, kačkete i šešire. Ranac ili torba takođe treba da budu crni, a kvalitetan ručni sat sa crnom narukvicom i brojčanikom daće ti otmen izgled. Tu su i šalovi i vratne marame, naočari, rukavice, kišobrani – neka sve bude u tonu – crno, kao noć bez zvezda.

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice