Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Moda i nega

Upotpunite svoj izgled ZANIMLJIVIM narukvicama

1/3

Došlo je vreme da se pozabavite i nekim sitnicama kada je vaš stil u pitanju. Nije više potrebno pričati o tome da su modni detalji nosioci stila, te da u stvari onako kako iskoristite ili ukombinujete neki modni aksesoar tako se i može shvatiti koliko stila imate i na koji način o njemu brinete. Modni dodaci nisu nešto što će vam oduzeti puno vremena, niti ih u muškoj modi ima gomila, pa da brinete da će vas samo ometati i bespotrebno oduzimati vreme. Potrebno je samo da kad znate šta ćete obući u nekoliko minuta vidite šta vam od modnih dodataka ide uz odevnu kombinaciju, a tih nekoliko minuta učiniće da izgledate apsolutno savršeno.

Ako volite jednobojne kombinacije i monohromatski izgled, modni detalji su tu da malo razbiju monotoniju i potpunu jednostavnost. Pa čak i kada ih ne volite, neke uvek nosite sa sobom, kao što je sat, na primer. Sat je stvar koja je veoma potrebna, a ruci daje lep izgled. Baš tako kako sat ukrasi ruku i da joj neki ozbiljniji izgled, veoma je lepo ukrase i narukvice. Većina muškaraca ih nosi, kupuje, dobija, a postoji veliki izbor.

Narukvice se prave od različitih materijala, nekog konca, vune, kože, platna, od različitih kombinacija materijala takođe. Savršene su za svaku priliku, ali i uz bilo koju odevnu kombinaciju da ih uklopite. Naravno, računa se mora voditi o boji,uklapanju, je li idu uz nešto ili ne. Najčešće su se ranije nosile uz starke, kožne jakne, i uopšte rokersi izgled, dok su se polako, kroz vreme, probijale ka svim poljima mode za muškarce. Istina je da smo ih uz kožne jakne najviše navikli, pa nam uz nju najlepše i stoje. Ali ne moraju to uvek biti kožne, velika, sa nekim metalom ili bodljama. Možete izabrati neke koje su pletene u kombinaciji nekoliko boja, neku od nanizanih perli nekog kamena, ali i od tanke kože, pa ih stavite više. Uvek je bolje imati nekoliko tanjih i manjih, nego jednu veliku narukvicu.

Upotpunite svoj izgled ZANIMLJIVIM narukvicama8 Upotpunite svoj izgled ZANIMLJIVIM narukvicama

Za sve one koji vole mornarski stil, plavu boju, garderobu na pruge, narukvice su odličan pratilac. Sve više se prave tako da odgovaraju ovom stilu, ali se mogu kombinovati uz bilo šta drugo. Većinom su urađene od nekog debljeg kanapa u boji, sa metalnim sidrom kojim se kači. Nekada su i one u prugama, deblje ili tanje, a sve su veoma korisne i veoma dobrog izgleda.

Upotpunite svoj izgled ZANIMLJIVIM narukvicama4 Upotpunite svoj izgled ZANIMLJIVIM narukvicama

Wannabe TV

Editors choice