Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Upoznajte najstilizovanije džentlmene na Instagramu

1/3

Imati stila ne znači samo kupovati novu garderobu svake sezone i slepo pratiti modne trendove. On se gradi postepeno, da bi neko bio osoba od stila potreban je trud, rad, pa često prođu i godine dok u potpunosti ne nađete stil koji vam apsolutno godi i odgovara. Da bi se za nekog reklo “On ima stila” potrebno je da odevanju da lični pečat i da bude prepoznatljiv okolini. Kao što na primer znamo da Stiv Džobs nosi svakodnevno crnu rolku i džins, dok vlasnik Facebook-a Mark Zukerberg je prepoznatljiv po majici sive boje kratkih rukava. Biti prepoznatljiv po odevanju ne znači nikako da morate da se oblačite elegantno, međutim, danas ćemo upoznati džentlmene sa Instagrama koji modu doživljavaju na poseban i sebi svojestven način. Danas je ova društvena mreža postala najbolje mesto za samopromovisanje, pa zašto da ne i da prikupite partioce koji će oponašati vaš stil oblačenja i u njemu naći inspiraciju. Pa ako do sada niste, već danas zapratite ovu gospodu i, kada ne budete znali šta da obučete, oni će vas itekako inspirisati.

Metju Zopras

Ovaj gospodin je imao ideju da ohrabri ljude da posete mesta koja do sada nisu ali i da isprobaju najrazličitiju odeću kako bi sami uvideli kakav stil i način odevanja im najviše odgovara i da ih ohrabri da nose odeću koja je nesvakidašnja i koja se retko viđa na ulicama. U tome je naravno uspeo, a ovaj uspešni bloger i svetski putnik inspirisaće vas da isprobate najrazličitije stilove i to bez straha da ćete izgledati smešno. Njegov profil pogledajte ovde.

metju zopras Upoznajte najstilizovanije džentlmene na Instagramu

Kvin Majk

Majk će svakako biti jedan od najpraćenijih blogera u 2016. godini jer na Instagram svakodnevno postavlja perfektno obrađene fotografije na kojima možemo da vidimo luksuznu i brendiranu odeću, a njegove fotografije su prava umetnička dela. Ako volite glamurozan stil, Kvin je definitivno osoba koju morate zapratiti.  Njegov profil pogledajte ovde. 

Kvin Majk Upoznajte najstilizovanije džentlmene na Instagramu

Wannabe TV

Editors choice