Muzičar Usher je novo lice SKIMS linije donjeg veša za muškarce, iza koje stoji Kim Kardashian. Usher je trenutno u žiži interesovanja jer će nastupiti u polufinalu Superbowla.

Takođe, novi album muzičara, Coming Home, izlazi u petak, 9. februara u ponoć širom sveta, a SKIMS će objaviti ekskluzivno, ograničeno izdanje u digitalnom obliku, za preuzimanje, sa alternativnim omotom albuma i bonus pesmom Naked, koja će biti dostupna samo na skims.com u toku sedam dana.

Usher je u jednom intervjuu saradnju nazvao „skromnom“ i „trenutkom punog kruga“.

„Kim je moja dugogodišnja prijateljica koji je uvek podržavala moj rad, tako da je prilika da sarađujemo zajedno na kampanji, koja podržava oba naša dugo očekivana lansiranja, imala potpunog smisla“, rekao je on.

Budući da je fanatik SKIMS-a, dodao je: „S obzirom na način na koji se krećem, važno je da mi bude veoma udobno u onome što nosim. SKIMS podrazumeva prihvatanje onoga što jeste, iznutra i spolja, i osećanje samopouzdanja da se autentično izrazite.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Usher (@usher)


Prošle nedelje, Usher je objavio svoju listu numera za album, punu saradnji, na kojoj su, između ostalih zvezda, gostovali Burna Boi, H.E.R., Latto i Jungkook.

Pevač je ostao uglavnom diskretan u vezi sa svojim nastupom na Superbowlu, odlučivši da za sada ne otkriva pesme ili goste. Međutim, Usher je rekao da će nastup biti proslava R&B muzike i crnih umetnika iz prošlosti.

„Nisam počeo tu gde sam sada i nisam sam stigao tu“, rekao je tokom intervjua koji je emitovan na Good Morning America.

„Dakle, svi koji su bili deo toga, nosim ih sa sobom. Svi moji obožavaoci, moji najmiliji — ljudi koji su se možda osećali kao zaboravljeni, nisu. Vi ste tu sa mnom kada te noći budem hodao na toj pozornici”, poručio je.

Pročitajte i ovo: Travis Kelce je nova modna sila – njegovi autfiti pokazuju šta znači stilska hrabrost

Naslovna fotografija: instagram.com/kimkardashian

Božica Luković

Comments