Čini se često da je depilacija kod muškaraca još uvek taboo tema, o kojoj ne sme da se govori, pa nekad muškarci i kada baš žele da depiliraju neki deo svog tela, neće to da urade kako ne bi možda u nekom trenutku postali predmet podsmeha. No, sve više muškaraca se podvrgava tretmanima depilacije kada su različiti delovi tela u pitanju, te nemaju nikakvu dilemu da li to treba uraditi ili ne. Ukoliko i vi želite da uradite isto, savetujemo vas kako i koji deo tela da depilirate ili da tretirate brijačem i trimerom.

Ovog puta ćemo bradu izostaviti, jer ona nije predmet priče kada je depilacija u pitanju, a nikako i nije deo priče kada je ova tema kao taboo u pitanju. U mnogim kulturama depilacija tela i odstranjivanje dlaka predstavlja stvar higijene, na prvom mestu, a ne nešto što će vam pomoći da izgledate bolje i što je deo samo estetskog doživljaja. No, krenimo od lica.

Vodič kroz mušku depilaciju CELOG tela4 Vodič kroz mušku depilaciju CELOG tela

Obrve

Kada je trend kod muškaraca postalo i to da se obrve čupaju, te da se njihov oblik sređuje, mnogi su negodovali i nikako za to nisu bili, a onda su se i sami istom podvrgli. Nekako je uvek tako, prvo se negoduje, a onda kada primetimo da dobro stoji i izgleda i sami isprobamo. No, muškarci često depiliraju obrve, što je dobar izbor, jer vam napravi oblik koji želite, te ukloni one suvišne dlačice, što je muškarcima i potrebno. Ne morate stanjiti svoje obrve mnogo, samo sredite dlake koje su ispod i iznad njih, te stvorite dobar oblik koji će istaći vaše oči i učiniti da crte vašeg lica budu primetljivije.

Comments