Holandski brend obuće Yellow Cab novitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Liniju muške obuće Yellow Cab za sezonu jesen/zima 2015. možete kupiti u multibrand concept store-u Fashion&Friends  u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

IMG 0938 Yellow Cab novitet u ponudi Fashion&Friends

Skromna fabrika u Amsterdamu je mesto gde je sve počelo 1992. godine. Iza novog brenda obuće i koncepta Yellow Cab stoje trojica prijatelja koji su prateći svoje instikte dizajnirali obuću potpuno ignorišući uske diktate mode. Stvorili su proizvod koji bi oni sami nosili. Njihova inspiracija od samog početka bile su ulice Njujorka. Uskoro se ispostavilo da su autentične kolekcije Yellow Cab pogodile žicu velikog broja ljudi. Umorni od uobičajene ponude, prepustili su se divljim, inovativnim, originalnim Yellow Cab stilovima.

Reč je o jednom od najuspešnijih brendova obuće u poslednjoj deceniji. Prvi cipela, čuveni Check, već je dobila status klasika. Yellow Cab je mnogo više od obuće. To je osećanje, uzbuđenje, u stvari Yellow Cab je način života. Njihovi fanovi su nezavisne i samostalne ličnosti, budući da je brend razvio jedinstven stil, bez obzira na instant modne trendove.

IMG 0986 Yellow Cab novitet u ponudi Fashion&Friends

Kolekcija jesen/zima 2015. brenda Yellow Cab od srede 26.08. stiže u prodavnicu Fashion&Friends u Beogradu – Ušće shopping center.

Comments