Želje da promenimo svoj imidž ili frizuru ne dolaze tako često, jer se “ušuškamo” kada pronađemo nešto što nam prija i na šta se naviknemo. Ali, dešava se da poželimo da promenimo nešto, a često to bude upravo frizura. Kada su muške frizure u pitanju, postoji nekoliko koje su trenutno veoma popularne, a sve su potpuno različite, tako da se ne mogu svrstati pod trend koji bi ih objedinio. U pitanju su, međutim, frizure koje će vas sigurno inspirisati da ih isprobate, jer ovim momcima sa fotografija – savršeno stoje.

Blajhana kosa je sve popularnija, bilo da je samo izbeljena blanšom ili je nakon izbeljivanja prefarbana u lepu boju. Blajhana kosa nas svakako podseća na dvehiljadite, ali pošto se kompletna estetika ovog perioda vraća, jasno je zašto je blanš ponovo popularan.

Izgledalo je kao da će blajhana kosa biti samo nešto što smo radili iz dosade u periodu karantina, čisto da popunimo vreme kod kuće, ali i posle karantina – blajhane kose je sve više.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham)

Posvetljena kosa zapravo stoji svima – nemoguće je pogrešiti. Svakako bi trebalo da je isprobate, pogotovo ako ste nekada imali kratku kosu, pa biste frizuru nosili baš kao David Beckham. Blajhanje kose je definitivno frizura koja je idealna za leto, zato je vreme da posvetlite svoju kosu i isprobate ovu frizuru, jer se sigurno nećete pokajati. A svi volimo te super zabavne promene.

Blajhana kosa ne mora biti samo kratka. Zapravo je najbolje da bude malo duža, jer se tako možete igrati pramenovima, pa ako vam se ne dopada – lako je možete odseći, poput Justina Biebera kome je duga i svetla kosa dosadila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Kada posvetlite svoju kosu – možete da se igrate bojama, od roze preko plave ili zelene, isto kao i blanš – boje stoje svima. Ovakve frizure najčešće nose muškarci kojima lepo stoji kratka kosa, pa ako ste jedan od njih – obavezno isprobajte ove frizure. Neka vam inspiracija bude Frank Ocean i njegova dobro poznata zelena kosa na omotu njegovog albuma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Frank Ocean GOAT (@frankoceangoat)

Sebastian Stan je definitivno man of the hour, kako sa svojim fashion momentima – tako i sa svojom frizurom. Njegova kosa je savršen primer za dobro ošišanu kratku kosu koja lepo uokviruje lice. Ovakve frizure se, uglavnom, smatraju klasičnim kratkim muškim frizurama, ali svakako da postoje varijacije.

U pitanju je frizura koja podrazumeva da je kosa ošišana kratko sa obe strane, dok je na temenu ostavljena određena dužina, u zavisnosti od vašeg izbora.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Comments