Kada nastupi zimska hladnoća, kvalitetne zimske jakne za muškarce su ključne da vas zagreju. Ali sa toliko različitih stilova zimskih jakni na tržištu, može biti teško odlučiti koji je model pravi za vas. Zimske jakne za muškarce dolaze u mnogo različitih oblika. Tokom godina, različiti stilovi, tkanine i funkcije su razvijani do perfekcije kako bi se kreirale zimske jakne koje danas dobro poznajemo i volimo.

To je dobra stvar, jer znači da imate veliki izbor kada kupujete svoju savršenu zimsku jaknu. Međutim, to je takođe loša stvar, jer znači da imate previše izbora kada je u pitanju kupovina najbolje zimske jakne. Iako ne možemo da opišemo baš svaku jaknu na tržištu, svakako možemo da izdvojimo najčešće nošene modele koje ćete videti na drugim muškarcima ove zime.

Muške zimske jakne – naših 5 favorita

Kako bismo vas odvratili od bilo kakvih prevara – znate ono kada poručite nešto na internetu, a stigne vam deseta stvar – sakupili smo niz najboljih zimskih jakni za muškarce u različitim stilovima. Zima ne mora da bude “bolna”, obećavamo vam, barem ne sa ovih 5 zimskih jakni koje smo izdvojili.

Tommy Hilfiger – bordo muška jakna

Tommy Hilfiger Zero Gravity regular fit muška jakna je savršeni spoj sportskog i modernog. Bordo boja je dobar način da u svom stajlingu razbijete monohromiju. Jakna poseduje visok okovratnik i kapuljaču, koji će vam tokom hladnih dana pružiti dodatnu toplotu, a da ne utiče na vaš dobar izgled. Punjenje jakne je od recikliranog materijala.

Tommy bordo Kvalitetne zimske jakne za muškarce: Izdvajamo naših 5 favorita

Tommy Hilfiger – monogram muška jakna

Tommy Hilfiger Rockie braon muška jakna ispunjena monogram printom je za sve one koji vole odvažne komade. Ako se ne plašite da eksperimentišete sa printovima, ova jakna će biti sjajna opcija za vas. Poseduje kapuljaču i velike prednje džepove, u koje će stati sve što vam je neophodno tokom dana. Odlična je i zbog toga što je možete nositi i sa “biznis” komadima odeće, jer vam neće narušiti profesionalni izgled.

Tommy monogram Kvalitetne zimske jakne za muškarce: Izdvajamo naših 5 favorita

Pročitajte i ovo: Top 7 odevnih komada za zimu koji su trenutno na popustu

ZARA – prošivena jakna od veštačke kože

Crna prošivena jakna je klasik koji svaki muškarac treba da poseduje. Ne samo da se uklapa uz gotovo svaki odevni komad, već je možete nositi i u bilo kojoj prilici – bilo da idete na posao, poslovni ili privatni sastanak, ili u izlazak sa prijateljima. Prošivena jakna koju smo izdvojili je od veštačke kože, a poseduje i visoku kragnu sa podesivom kapuljačom. Ovaj tip jakne je u poslednje vreme na društvenim mrežama postao posebno popularan među muškim modnim influenserima, tako da ne morate da brinete da li ćete biti obučeni u skladu sa poslednjim trendovima – jer je odgovor da!

ZARA1 Kvalitetne zimske jakne za muškarce: Izdvajamo naših 5 favorita

RESERVED – kožna avijatičarska jakna

Avijatičarska jakna je još jedan klasik koji dobro pristaje gotovo svakom muškarcu. Jakna koju smo izdvojili je širokog kroja, a izrađena je od prirodne kože. Poseduje široki okovratnik, koji će vam pružiti dodatnu toplotu u hladnim danima, kao i duge rukave sa umetnutom ovčjom vunom. Njena upečatljiva tekstura iznošenog izgleda predstavlja detalj koji je u svakom zimskom stajlingu uvek dobrodošao.

Reserved e1673968944482 Kvalitetne zimske jakne za muškarce: Izdvajamo naših 5 favorita

RESERVED – tehnički kaput s punjenjem od paperja

Tehnički kaput je još jedan veoma trendi komad koji je postao popularan među muškim blogerima. To je tip jakne koji će vam bez obzira na vremensku nepogodu pružiti adekvatnu zaštitu, a da ne utiče na vaš celokupan stajling. Ova jakna takođe poseduje visoki okovratnik i duge rukave sa skrivenim rebrastim manžetnama. Ispunjena je prirodnim paperjem, od čega je 90% paperje, a 10% perje.

tehnicki kaput e1673968971710 Kvalitetne zimske jakne za muškarce: Izdvajamo naših 5 favorita

Znamo da je ponekad teško naći kvalitetne zimske jakne za muškarce, ali smo sigurni da vas je naš izbor inspirisao da obnovite svoj garderober i svom dnevnom stajlingu dodate novu dozu modnog zadovoljstva. Pratite nas redovno kako biste ostali informisani o popustima i aktuelnostima koji se mogu naći na našem tržištu.

Pročitajte i ovo: 5 zimskih modnih dodataka koje svaki muškarac treba da ima

Naslovna fotografija: zara.com/rs

Nenad Grubanoski

Comments