Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Putovanja

Instagram profili o PUTOVANJIMA koji će vas ostaviti bez daha

1/2

Da li ste ljubitelj putovanja? Da li imate jaku želju da obiđete svet? Iako možda nemate mogućnosti da ostvarite sve svoje snove, postoji mašta da pomoću nje preletite sva zemaljska prostranstva. Ali, moderna tehnologija i dostupnost interneta su nam pomogli da svoje želje bar malo zadovoljimo. Pa tako, i ako nikada niste bili da posetite neka od svetskih čuda, začuđujućih palata, građevina koja odolevaju vremenu, tu nam je Internet da nam olakša muke. Dovoljno je samo da na nekom pretraživaču ukucate naziv mesta i izaći će vam ogromna količina slika. No, rastom i razvićem tehnologije razvile su se i naše želje da bar fotografije koje vidimo pokazuju neko mesto ili njegov delić iz više uglova, sa što jasnijim i boljim prikazom svega onoga što i daju. Društvene mreže u jednom trenutku su preuzele primat u ispunjavanju ovih snova, a pogotovu Instagram koji je kao mreža kojoj je fotografija osnov svega, počeo da nam iz sekunde u sekundu omogućuje da se nađemo bilo gde. Dovoljno je da jednim klikom vidite sve što do sada niste. Ali kada je reč o putovanjima, najbitnije je da se vidi kako je jedna osoba doživela neki grad, državu, more, planinu ili parče neba nad određenim delom zemlje.

Ovo su neki od Instagram profila koji su zaslužili našu pažnju, zbog čega vam i preporučujemo da ih zapratite ili jednostavno odete i vidite šta sve to nude kroz svoje fantastične fotografije.

Profil Airbnb  poslužiće vam da vidite delove sveta kroz rustične fotografije, uz često slikanje i modernijih, oštrih formi. Savršeno oko koje posmatrajući kroz objektiv kamere hvata fabulozne trenutke i prelepe prostore i prostranstva, navešće vas da ih zavolite i zauvek zapratite. Ovo je sigurno i jedan od razloga zašto ovaj profil prati više miliona ljudi, a ovo su neke od fotografija koje će vam ostati duboko u pamćenje urezane kao najdivnije moguće.

Wannabe TV

Editors choice