Ruski milijarder, Roman Abramovič nedavno je posegnuo za kupovinom tri od pet apartmana prelepog zamka na Petoj Aveniji u Njujorku. I malo mu je falilo da uspe. Ipak, vlasnici su zaključili da je 75 miliona dolara koje on nudi premalo, i da bi luksuzni zamak mogli izdavati za “sitnih” 150 hiljada dolara mesečno. Abramoviča je ovo silno razočaralo, pa je kupio drugi apartman u istoj zgradi, ali smo uvereni da nije ostao “kratkih rukava”.

Predstavljamo vam zamak koji je previše skup čak i za Romana Abramoviča.

zamak spolja Kuća skupa i za ruskog milijardera

Apartman ima pogled na Zoo vrt Central parka.

zamak na petoj aveniji Kuća skupa i za ruskog milijardera trpezarija Kuća skupa i za ruskog milijardera trpezarija 2 Kuća skupa i za ruskog milijardera

Ovaj luksuzni zamak podeljen je na pet apartmana, a Abramovič se nadao da će uspeti da ih jednom kupi sve i da zavlada celom vilom sa neverovatnim pogledom.

terasa na krovu Kuća skupa i za ruskog milijardera

Terasa na krovu gleda na Central Park.

spavace sobe Kuća skupa i za ruskog milijardera renovirane sobe Kuća skupa i za ruskog milijardera

Zamak može da se pohvali sa 8 spavaćih soba…

kupatilo Kuća skupa i za ruskog milijardera

…i 10 kupatila.

kuhinja Kuća skupa i za ruskog milijardera klasika i mdoerni dizajn Kuća skupa i za ruskog milijardera dnevna soba Kuća skupa i za ruskog milijardera

Predivna vila izgrađena je davne 1896. godine, i njeni vlasnici još uvek neguju tadašnji, klasični stil eneterijera u kombinaciji sa modernim elementima.

Jasna Stanić

Comments