Dakle, ako si u pripremama za preživljavanje ili si samo tip koji putuje i provodi vreme u divljini, pozdravi Lifestraw lični filter za prečišćavanje vode.

filter za vodu u prirodi Lifestraw: Lični prečišćivač vode

Ovaj lagan prenosivi filter za vodu je izmišljen još pre deset godina u 2005-oj i to je napravica koju intenzivno koriste kako civili tako i i vojnici od tada. Iskreno da vam kažem, odličan je dodatak vašem kompletu za opstanak, a ja nikada ne brbljam i ne hvalim bez potrebe i poštene zasluge.

filter za vodu 650 II Lifestraw: Lični prečišćivač vode

Kao što verovatno znate, voda je bitna “stavka” za opstanak. Bez hrane možete izdržati nedeljama i mesecima, ali nedostatak pitke vode će vas ubiti za par dana. Dakle, posedovanje filtera za visokokvalitetnu vodu kao što je ova bebica je obavezno kada se otisnete u  divljinu. Ova fantastična napravica poseduje mogućnost filtriranja skoro svih bakterija i svih vrsta hemijskih zagađivača! Lifestraw takođe dolazi sa velikim kapacitetom od 1000 litara prečišćene vode po jednom uređaju. Šta drugo može da se kaže o tome? Oh, da, prolazi EPA standarde za filtriranje vode, tako da, samo napred – priroda čeka!

Strahinja Banović

Comments