O čemu drugom da se mašta i šta drugo da se priželjkuje posle duge i hladne zime, nego neki savršeni odmor na osunčanim plažama širom sveta?! Kada proleće već dođe, svima nam je u glavi samo “kada će više leto”, pa da se spreme putovanja koja će obezbediti svu moguću relaksaciju koja ti je potrebna. Mi smo rešili već odmah da malo prošetamo plažama, u mislima, uz njihove slike, i to nekim od najlepših plaža koje ova naša divna planeta ima.

Anse Lazio, Sejšeli

Istina je da je morska voda dovoljna da se osetiš savršeno, da započneš dane tako da svaki prija i da ti pruža najbolji odmor na svetu, ali svemu tome ova plaža još više doprinosi zbog predivnog pogleda, belog peska koji polako nestaje u neverovatno tirkiznoj boji koju voda ima. A ako voliš da fotkaš i “kačiš” to na društvene mreže, ovde najsigurnije nastaju fotografije koje opčinjavaju.

anse lazio Najbolje svetske plaže za odmor koji priželjkuješ

Bells beach, Australija

Kao i svaka plaža, primorski kraj, pogled koji pruža je neverovatan. Međutim, ovo je plaža koju vole najviše oni koji svoj odmor isplaniraju i ispune aktivnostima poput surfovanja, jer je ovo, kako je nazivaju Meka za sve one kojima surf daska mnogo znači.

bells beach Najbolje svetske plaže za odmor koji priželjkuješ

El Castillo, Meksiko

Meksiko je sam po sebi zemlja koja bi trebalo da se nađe na tvojoj wish listi za posetiti. Ako želiš odmor koji je ispunjen odličnom relaksacijom pokraj vode, na plaži, ali da imaš i mnogo toga da posetiš, da vidiš brojne istorijske spomenke, ovo je mesto za tebe.

el castillo Najbolje svetske plaže za odmor koji priželjkuješ
Comments