Šta vi volite da posetitie dok ste na putovanju u nekoj zemlji? Verovatno se na spisku nađu tržni centri, možda klubovi za najbolji noćni provod, kao i neka istorijska mesta i spomenici koje vredi videti. Međutim, ukoliko se nađete u Londonu vredi otići u neke barove koje imaju, a za koje mnogi kažu da su najbolji na svetu. Ovi barovi jesu poznati u svetu kao veoma dobri, a i Englezi kao narod koji voli da pije u dobro opremljenim mestima, što nas je navelo da vam predlažemo gde da svratite na piće koje će vas osvežiti.

Blind Pig” jedan je od omiljenih barova koji se nalaze u ovom gradu. Osim šti imaju odličnu uslugu i zaposlene koji osvajaju svojim šarmom i ljubaznošću, služe hranu odličnog ukusa, kao i predivne koktele i sve to u veoma dobrom i lepom enterijeru. Ono o čemu se govori u poslednje vreme, jeste da će se lanac ovih barova proširiti i u Njujork.

Najbolji londonski barovi koje vredi posetiti Najbolji londonski barovi koje vredi posetiti

Ukoliko želite da okusite pića sofisticiranog, finog ukusa, koja će vam se toliko dopasti da ćete se zaljubiti, vaša destinacija na londonskim ulicama mora biti “The French House“.

 

Najbolji londonski barovi koje vredi posetiti2 Najbolji londonski barovi koje vredi posetiti
Comments