Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Putovanja

Noćenje sa ajkulama? Nezaboravno iskustvo!

Morate imati na umu da ljudi sami sebi stvaraju strahove. Zamislite dete u ovom svetu životinja. Deca ne razumeju strah, mi ih tome naučimo tokom odrastanja. Znajući da su ajkule opasne životinje, uplašeni smo i zamišljamo da će pući akvarijum ili će se desiti ko zna šta sa nama dok vreme provodimo tamo. Šta sve misli urade čoveku…

Koliko su ajkule bezopasne i druželjubive objasniće vam Fred Buil, pravi ljubitelj ovih životinja koji će biti vaš domaćin tokom boravka u Parizu. Za tri noći u aprilu, koliko je isplanirana poseta akvarijumu, postioci će spavati u podvodnim spavaćim sobama sa providnim zidovima koji pružaju pogled na stanovnike akvarijuma. Kao deo iskustva, posetioci će sa Fredom i vodičem imati priliku da se malo bolje upoznaju sa navikama i životu ovih divnih životinja. A najinteresantnije će biti posluživanje večere tokom koje ćete razmišljati šta bi vaši prijatelji u koje sve  vreme gledate voleli da žvaću dok vi žvaćete. Mmmm, jedinstveno iskustvo.

airbnb sharks 02 Noćenje sa ajkulama? Nezaboravno iskustvo!

Zaintrigirala vas je ova priča, zar ne?  U tom slučaju imate mogućnost da se prijavite na nagradnu igru, koja vas može povesti u nezaboravno putovanje, potpuno besplatno. Troje srećnika iz celog sveta će imati priliku da se upoznaju, druže i razmene iskustva tokom boravka u Parizu. Sve što treba da uradite je da se pre 3. aprila ove godine prijavite na konkurs na sajtu airbnb i okušate sreću.

Ajkule, naprotiv nisu predatori koji ubijaju sve što im se nađe na putu. Naučnici ih smatraju glavnim stubom vodenog ekosistema, jer one jedu staru i bolesnu ribu i na taj način sprečavaju širenje bolesti u okeanima. Život u okeanima bez ajkula bio bi haotičan, pa je lov na iste zabranjen u celom svetu. Dobro je znati da je ajkula inteligentna životinja koja napada samo ukoliko se oseća ugroženo.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.cntraveler.com

Jelena Ristić

Wannabe TV

Editors choice