Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Putovanja

Ovo je najskuplja vila na svetu i ne nalazi se u Holivudu

2/3

Vila Les Cedres je sagrađena davna 1830. godine, a 20 godina nakon njene gradnje, dospela je u vlasništvo tadašnjeg gradonačelnika grada u kojem se i nalazi. Nakon toga, oni koji su nasledili vilu od gradonačelnika, prodali su je belgijskom kralju Leopoldu II, 1904. godine. Kralj Leopold II je uložio dosta truda kada je ova kuća u pitanju, pa je tako proširio i ulepšao bašte koje je okružuju, i to bašte koje i danas postoje i predstavljaju njen sam deo u ovom trenutku kada je vila u prodaji.

Sama vila ima veliku istorijsku pozadinu, samim tim što je toliko stara, a i nalazila se u posedu jednog kralja. Svaki njen kutak govori po neku staru, istorijsku priču, od same bašte, preko svake sobe, slike ili neke druge umetnine kojima je kuća i te kako bogata. Vila je urađena celokupno u francuskom stilu koji je vladao tokom 19. veka, od samih visokih plafona, grandioznih soba, velelepnih lustera i celokupnog enterijera koji u stvari podseća na Francusku tog vremena. Ono što oduševljava jeste i sama biblioteka, koja je urađena sva od pravog i punog drveta, sa nekoliko hiljada knjiga, koje mogu ostati u posedu osobe koja postane novi vlasnik vile.

luksuz vila arhitektura dizajn imanje najskuplja vila na svetu 5 Ovo je najskuplja vila na svetu i ne nalazi se u Holivudu luksuz vila arhitektura dizajn imanje najskuplja vila na svetu 6 Ovo je najskuplja vila na svetu i ne nalazi se u Holivudu luksuz vila arhitektura dizajn imanje najskuplja vila na svetu 7 Ovo je najskuplja vila na svetu i ne nalazi se u Holivudu luksuz vila arhitektura dizajn imanje najskuplja vila na svetu 8 Ovo je najskuplja vila na svetu i ne nalazi se u Holivudu

Wannabe TV

Editors choice