Italijanska brodogradilišna firma CRN poznata je u svetu po dizajniranju neobičnih i ekstravagantnih jahti. Zbog toga i ne čudi što su oni napravili prvu jahtu na svetu koja poseduje plutajuću garažu. Ova velika “lepotica” se zove “J’ade” i bila je finalista u kategoriji enterijera na ovogodišnjoj manifestaciji Monaco Yacht Show.

Pomenuta garaža omogućava vlasniku da u nju smesti čamac ili gliser dužine do 8 metara. Jahta inače ima sobe za 13 članova posade i 10 gostiju, a jedan od kurioziteta su i četiri palube sa spoljnim trpezarijama.

Pogledajte fotografije ove jahte, pa će vam verovatno biti jasno zašto je bila u najužem izboru u kategoriji enterijera.

jahta1 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta2 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta3 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta4 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta5 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta6 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta7 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta8 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta9 Prva jahta sa plutajućom garažom jahta10 Prva jahta sa plutajućom garažom

Olivera Denčić

Comments