Lepa je zima, ali nekako, lepše je leto i ta činenica da je potrebno jedino obući šorts i majicu, uzeti sunčane naočare i uživati u nekom pogledu na plažu, uz omiljeno piće i ljude. Tako svi hedonisti zamišljaju život. Sva sreća ovog sveta jeste što kada zima dođe kod nas, onda nije svuda, već postoji mnogo delova sveta gde temperature i dalje rastu, Sunce “prži”, a narod uživa u svemu tome. Ako se zažališ toplote, plaža i kupanja tokom zime koja nam predstoji, evo gde bi sve to mogao i da pronađeš.

Bali, Indonezija

Ne možeš da kažeš da nikada nisi poželeo da odeš tamo. Savršene plaže, još savršeniji zalasci Sunca, mngo antičkih hramova, kultura koja je sasvim drugačija od naše… Sve to i još mnogo više, ovo indonežansko ostrvo nudi svakom svom posetiocu. Iako je prilično luksuzno putovanje u pitanju, definitivno je nešto što bi svako od nas trebao da iskusi i oseti u životu.

bali Savršene destinacije za letovanje u zimskim danima

Puket, Tajland

Za ovo najveće tajlandsko ostrvo smo svi čuli, tu nema dileme. Odlično mesto na planeti koje pruža savršene prizore koje priroda pruža, od ogromnih peščanih plaža, preko neobičnih pećina, pa sve do stenovitih predela koji izgledaju kao izvajani. A osim toga, ovo je ostvro koje pruža sve čari luksuznog života. I najbolje ga je posetiti u narednom periodu, jer od novembra kreće suva sezona koja traje sve do aprila.

puket Savršene destinacije za letovanje u zimskim danima
Comments