Koliko puta vam se dogodilo da vas neko mesto koje posetite ili koje vidite negde na TV-u, novinama, Internetu, očara i oduševi? Verovatno se ovo često dešava, pa smo danas vođeni time da svi volimo da vidimo nešto što izgleda savršeno i neverovatno izdvojili nekoliko destinacija na svetu koje vam pružaju da vidite nešto što do sada niste. Uživajte gledajući ove fotografije, jer tome i služe.

Most nad glečerima, Austrija

Možda ovo nije najbolji izbor za one koji se plaše visine, no, pogled na sliku ne može da naškodi. Ljubitelji zimskih sportova često posećuju Austriju i njihova poznatra skijališta, pa ko je bio, verovatno je imao priliku da vidi šta mu se sve pruža pred očima kada se popne na most koji se nalazi nad glečerima, što je ujedno i jedan od mostova na najvećoj visini na svetu.

Svojim izgledom ova mesta u svetu oduzimaju dah Svojim izgledom ova mesta u svetu oduzimaju dah (GALERIJA)

Pustinja Namib i Atlantski okean

Voda i pustinja ne idu zajedno, mada nas pustinja Namib u to lako može razuveriti. Namib se nalazi u južnoj Africi, i predstavlja pustinju u kojoj se mogu videti najrazličitije dine koje često menjaju svoj položaj zbog vetra. Međutim, ono što je čini posebno, jeste to da tačka gde se završava predstavlja tačku na kojoj joj se pridružuju vode Atlantskog okeana, pa kada ih vidite zajedno izgledaju sasvim neverovatno, prelepo, te kao jeno čudo prirode.

Svojim izgledom ova mesta u svetu oduzimaju dah2 Svojim izgledom ova mesta u svetu oduzimaju dah (GALERIJA)

Ostrvo Skaj, Škotska

Na engleskom sky znači nebo, a pogled na ovo ostrvo pokazaće vam zašto se upravo ovako i zove. Mesto na kojem se zemlja i nebo dodiruju, slobodno bismo mogli tako nazvati ovo ostrvo puno prelepih planina i jezera koja utiču na njegov sjajan i neverovatan izgled.

Svojim izgledom ova mesta u svetu oduzimaju dah3 Svojim izgledom ova mesta u svetu oduzimaju dah (GALERIJA)
Comments