Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Putovanja

Vikendom se zabavite na hipodromu

U podnožju Banovog brda, na mestu koje je davno nazvano Careva Ćuprija nalazi se Beogradski hipodrom. Sigurno mnogi od vas pored njega prođu bar tri puta nedeljno, a da se ni ne zapitaju da li tamo konji još uvek jure. Itekako jure i to, moram vam reći, ispred većeg broja zaljubljenika u konjički sport. Atmosfera je vikendom, kada se održavaju trke, veoma uzbudljiva. Smenjuju se trkačka grla, osvajaju trofeji, prate kladionice, jer je posebna draž odlaska na Hipodrom upravo to klađenje.

Odlasci na konjičke trke su nekada bili zabava za elitu, koja je za tu priliku bila posebno obučena. Gospoda su dolazila u odelima i sa leptir mašnama, dok su dame bile obučene u haljine, specijalno dizajnirane samo za sedenje u ložama hipodroma, sa nezaobilaznim šeširima. Danas se to naravno promenilo, kao što se promenila i kultura odevanja. Međutim, konjički sport nije više samo privilegija bogatih, već je hipodrom danas otvorio vrata raznim slojevima stanovnika. Ipak, moram vam priznati da i danas među svim tim ležerno obučenim posetiocima izviri po neki šešir koji se i dalje brižljivo čuva samo za tu priliku. Takođe, prošeta i neki stariji gospodin u odelu.

beogradski hipodrom Vikendom se zabavite na hipodromu

Ovaj naš Beogradski hipodrom ove godine slavi sto godina, a svoje “zlatne godine ” doživeo je između dva svetska rata. Zasluge za njegovu izgradnju pripadaju Vladislavu Ribnikaru, osnivaču dnevnog lista “Politika“.

Konjičke trke se održavaju u sezoni od maja do oktobra, pa eto vam prilike da jedan vikend provedete na hipodromu. Odaberite nekog od konja za svog favorita, pratite ga na trkama, a ako se još budete kladili na njega, zabavi nikad kraja!

Olivera Denčić

Wannabe TV

Editors choice