Australijanci

Oni su kao neko pleme, koje ima posebnu potrebu da neguje prisne međuljudske odnose po hostelima. Fenomen. Kad sretneš Australijance, poznaćeš ih i pre nego što progovore, turistički instikt će ti reći da je to ta grupa hostelista. Kao što se Nemci prepoznaju sa daljine od desetak metara, a Japanci iz aviona.

Grupa pijanih dečaka

Oni dolaze čoporativno iz istog grada, verovatno čak i iz iste škole – samo što su postali punoletni i počeli da putuju i za njih je najveća avantura to što su zajedno negde. Oni su homogena grupa, bučni su i stalo im je samo da nabave alkohol i da se zezaju. Šta je za njih zezanje, to je diskutabilno. Ponekad su svima simpatični, a ponekad su prosto iritantni. Deca, neka ih, neka se zabavljaju.

Hostelska plavuša

Ona je nešto kao starosedelac, samo što izgleda kao da je promašila nivo starosedelaštva. Nije zadovoljna uslugom u hostelu, žali se na buku i na pijane dečake, a flertuje sa svima i traži pažnju. Ona putuje sa prijateljicom, ili sa najboljim ortakom i kao da bi htela avanturu, ali nekako nije zadovoljna ponudom.

putovanje 3 Vrste ljudi koje možeš da sretneš u hostelima
Comments