Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

11 kul hobija kojima možeš da ispuniš slobodno vreme

11 kul hobija kojima možeš da ispuniš slobodno vreme

1/3

Iako kada se pomene hobi mnogi u mislima imaju ono “šta će mi još nešto da radim, kao da mi nije dosta posla”, zapravo ovakva aktivnost samo pomaže. Biće ti tu da se odmoriš od svega onoga što te zamara i što ti predstavlja neki pritisak, jer je hobi nešto što radiš samo zbog sebe, jer to voliš i niko ti ne govori kako se to radi, već si “sam svoj gazda”. Zar nije bolje da svoje slobodno vreme posvetiš nečemu korisnom, nečemu što ti stvara dobar osećaj, nego da besciljno sediš ispred TV-a i lenškariš, iako naravno i u tome ima čari, ali ne u toj meri. Evo šta bi to mogao da radiš i kako da ispuniš svoje slobodno vreme.

Društvene igre

Odličan način da sebi i nekome svome ulepšaš vreme. Osim što ćete se odlično zabaiti uz neku društvenu igru, uvek biraj one koje su namenjene odraslima, kako biste mogli u svemu tome da razmišljate, koristite svoje znanje, da ga širite, pa će samim tim ovo vreme koje je interesantno biti i korisno kako za tebe, tako i za osobu sa kojom deliš igru.

hobi 3 11 kul hobija kojima možeš da ispuniš slobodno vreme

Pravi zanimljive fotografije

Ovo je vreme kada skoro svi imamo telefone koji su poput profesionalne opreme, sa odličnim aplikacijama, parametrima, sa savršenim kamerama koje prave odlične fotografije. Sve što je potrebno jeste da se malo informišeš, da surfuješ netom kako bi pronašao neke dobre savete i primere, pa onda i sam da kreneš da beležiš fotografije nekog mesta, osobe ili čega god da se tebi dopada. Sve to onda na društvene mreže, a odmah ćeš videti kako dobra fotografija čini da dobiješ brojne komplimente i podršku.

Slaži puzle

Verovatno imaš u svojoj okolini neku osobu koja je luda za džinsovskim puzlama. TO su uglavnom oni ljudi koji se sa putovanja vraćaju sa nekim ogromnim kutijama u kojima je i više od 1000 delića jedne slagalice, koji mesece i mesece provode slagajući je. I zaista, ovo je jedan relaksirajući, opušten, a ujedno i “posao” koji zahteva pažnju i promišljanje, pa se u njemu zausta uživa. A krajnji rezultat, pa naravno, on uvek oduševi.

Wannabe TV

Editors choice