Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

3 Must follow Instagram profila za uređenje enterijera po muškom ukusu

3 Must follow Instagram profila za uređenje enterijera po muškom ukusu

1/3

Instagram  kao društvena mreža postao je mesto na kojem se može naći inspiracija za skoro sve što nam je potrebno da bismo živeli u lepom okruženju, lepo uređenom domu, ideje za odlične autfite, ma sve ono što čini život lepšim. Zbog toga i postoje milioni fotografija pod haštagovima, poput #inspo #fashioninspio #interiorinspo i sličnih. Danas smo se potrudili da pronađemo ideje za moderno i autentično uređenje doma, pa ukoliko si u takvoj dilemi, te u potražnji različitih ideja, možda ti baš neki od ovih pročila pomogne da se odlučiš kako će tvoj dom biti dekorisan i sređen.

Ono za čim svi žude, pa je to negde verovatno i tvoja želja, jeste da imaš dom koji je uređen sasvim moderno, onako kako to predstavljaju brojni modni blogeri, čiji enterijeri odišu savršenim izgledom, svetlošću, te sami po sebi podstiču da se razvija kreativnost. Ukoliko ne želiš da angažuješ osobu koja se time bavi stručno, onda će ti profil TRNK New York sigurno pomoći u tome kako da tvoj dom ima mnogo prostora, kako da bude dekorisan i upotpunjen komadima nameštaja koji su jednostavni, bez preterane dekorisanosti, te kakve slike kao dekor ubaciti u svoj dom. Spoj svedenosti, savremenog i apstraktnog je odličan kada pogledate neke od fotografija sa ovog profila, koji je vreme da malo pretražiš.

View this post on Instagram

Picasso Museum ❤

A post shared by TRNK (@trnknyc) on

Wannabe TV

Editors choice