Iako je ovo sasvim nejasno, postoje ljudi koji svoj novac sakrivaju u kesama i nekim torbama koje se koriste za šoping. Problem je dobro vidljiv, dok vi znate gde ste sakrili, neko može tu istu kesu da da nekome da nešto u nju odloži, ili da je baci u kantu za smeće, jer je kesa u kući uvek previše i stvaraju samo korov. Samo što bi ovog puta to bio veoma vredan korov.

mesta za čuvanje novca3 7 očekivanih, ali POGREŠNIH mesta za čuvanje novca za crne dane

Ono što većina voli, jeste da novac čuva u starim torbama i novčanicima. Ovo su čak mesta na koja ćete zaboraviti da ste uopšte nešto stavili, jer uglavnom nisu na vidiku, te su u nekom ćošku ili delu kuće u koji se retko zalazi. Baš zbog toga nije dobra ideja, jer možete lako bez toga da ostanete usled brojnih faktora, sređivanja kuće, ljubimaca koji vole da se igraju stvarima koje unište i tako dalje.

mesta za čuvanje novca4 7 očekivanih, ali POGREŠNIH mesta za čuvanje novca za crne dane

Ovo je definitivno jedna od najvećih pogreški u štednji. Novac i korpa za veš nikada ne idu zajedno, jer je sigurno da će u jednom momentu vaš novac završiti u veš mašini, što se često može videti u nekim komedijama, što izaziva smeh, koji u realnom životu ne bi postojao.

mesta za čuvanje novca5 7 očekivanih, ali POGREŠNIH mesta za čuvanje novca za crne dane
Comments