BEO Shopping Center i naš proslavljeni atletičar Mihail Dudaš predstavili su u subotu Beograđanima „BEOrunners“ program trčanja. To je potpuno besplatan program trčanja koji se održava svake subote, a na koji se mogu prijaviti svi oni koji vole ovu sportsku disciplinu. Prvom treningu je prisustvovalo više od sedamdesta trkača od prijavljenih 116, koji su uz nadzor Dudaša i njegovih profesionalnih trenera, uživali u trčanju na ruti na otvorenom – BEO Shopping Center, park Šumice i nazad do BEO centra. Tom prilikom podeljene su i prve članske karte koje će voditi sve učesnike do ostvarenja njihovih trkačkih ciljeva, ali i do vrednih popusta na asortiman sportske opreme i suplementacije u BEO SC. 

„Jako sam zadovoljan nivoom energije i entuzijazmom ljudi na prvom treningu i njihovom željom da naprave novi korak ka zdravim navikama. BEO šoping centar, treneri i ja smo se potrudili da im na prvom treningu damo dodatnu motivaciju u tom pravcu i siguran da će subota postati sinonim za „BEOrunners“, izjavio je nakon prvog treninga Mihail Dudaš. 

Naslovna scaled e1629894254412 „BEOrunners“ okupio više od 100 ljubitelja trčanja

„BEOrunners“ je besplatan programa trčanja koji je namenjen kako apsolutnim početnicima u trčanju, koji se do sada nisu oprobali u ovoj rekreativno-atletskoj disciplini, tako i naprednim početnicima koji praktikuju neki od rekreativnih sportova ili su trčali trke na 5, 10km ili čak polumaraton, ali u sopstvenoj režiji sa namerom da od njih napravo aktivne trkače. 

Pozivamo sve koji žele da budu deo „BEOrunners“ tima, da nam se pridruže subotu 28. avgusta u 10 časova, na drugom treningu, koji počinje na platou ispred BEO Shopping Centera. Potrebno je samo svoju prijavu poslati porukom u inbox na profilima Facebook i Instagram BEO Shopping Centera. 

beorunners 21 scaled e1629894283719 „BEOrunners“ okupio više od 100 ljubitelja trčanja

O PROGRAMU

„BEOrunners“ program trčanja je godišnji, grupni program vežbanja na otvorenom i otvoren je za sve od 18 do 65 godina. Treninzi se odvijaju subotom od 10 časova u trajanju od 45 do 90 minuta u zavisnosti od kategorija i uz definisane maršute od BEO Shopping Centera pa sve oko parka Šumice i nazad do centra. Sami treninzi počinju zagrevanjem na platou ispred BEO Shopping Centra, nakon čega se kreće sa trčanjem, a završava istezanjem na startnoj lokaciji. Na ovaj način polaznici dobijaju sveobuhvatan program kroz koji će razviti zdrave navike, a koji će im pomoći da ojačaju i unaprede svoju fizičku formu i zdravlje generalno, a uz to se i super zabave u sjajnom društvu i sa ljudima koji dele slična interesovanja.

beorunners 53 scaled e1629894316323 „BEOrunners“ okupio više od 100 ljubitelja trčanja beorunners 83 scaled e1629894335937 „BEOrunners“ okupio više od 100 ljubitelja trčanja
Comments