To smo rešili. Ustalom i sami znate kakav stav o Đokoviću vlada u vašoj okolini. E sad. Ako bi vas neko pitao koja je najpopularnija serija na našim prostorima… Hm, šta biste odgovorili? Verujemo da bi vam na pamet prvo pala neka domaća serija, jer bi to negde bio logičan odgovor.

Ali, odmah da vam kažemo, ne biste bili u pravu! Evo, ako niste znali, britanski portal Express kaže da je naša omiljena serija svih vremena “Mućke” i da je ona popularnija čak i od našeg dragog Noleta! Možete li da verujete? Mi nešto mislimo da ovo nikako ne može da bude tačno. Da jedna britanska serija bude popularnija od našeg najboljeg tenisera?! Jok, vala!

mucke Da li je ova serija POPULARNIJA čak i od Novaka Đokovića?

Svakako, činjenica jeste da volimo “Mućke”, da im se rado vraćamo, a najpoznatije komične scene često prepričavamo i koristimo ih u svakodnevnim situacijama. Ova serija nam je omogućila i da steknemo svoje prve “korake” u engleskom, što je, priznaćete, bilo jako dobro – spojili smo i lepo i korisno!

Sami glumci su, iz različitih razloga, ranije imali prilike da posete ne samo našu zemlju, već i one u regionu i bili su prijatno iznenađeni koliko ljudi ih je prepoznalo i sa kojim oduševljenjem su dočekani. Verovatno su zato i stekli utisak da su u našoj zemlji neprikosnoveni. Iako u celoj priči ima malo istine (u tom smislu da zaista volimo ovu seriju), ostatak je preuveličan. Jer, ne damo mi našeg Novaka Đokovića! On je za nas i dalje broj jedan!

mucke 2 Da li je ova serija POPULARNIJA čak i od Novaka Đokovića?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.businessinsider.com, www.nativemonster.com, www.gadgetshowprizes.co.uk

Ivana Tomić

Comments