Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

DORCEL TV proslavio 40 godina poslovanja

DORCEL TV proslavio 40 godina poslovanja

Povodom proslave četiri decenije poslovanja jednog od najprestižnijjih TV kanala - Dorcel TV je sinoć u restoranu SAVANOVA održao VIP žurku koja je okupila eminentna imena iz sfere telekomunikacija iz celog regiona, ali i brojne predstavnike internacionalnih i regionalnih kompanije kao i poznate ličnosti.

026 Dorcel Tv Beograd 06 09 2019 photo by Aleksandar Zec 1024x678 DORCEL TV proslavio 40 godina poslovanja

U senzacionalnim performansima na fenomenalnom mestu i neodoljivim pogledima sa svih strana, prisutni ne samo da su uživali, već su imali prilike i da se uvere u tajne samog brenda i zbog čega je Dorcel TV već četrdeset godina u samom vrhu.

Dorcel TV je prisutan u 56 zemalja sa kvalitetnim erotskim sadržajima na čak 13 svetskih jezika. Od svog osnivanja 1979. godine brend je plasirao preko 850 filmova sa dinamičnim sadržajima prilagođenim različitim ukusima. Potvrda vrhunske Dorcel produkcije jesu i brojna priznanja koje kompanija dobija, a čiji je broj tokom ove četiri decenije dosegao cifru od 176.

Dorcel kompanija potiče iz Francuske, a u javnosti je poznata kao kompanija koja kreira visoko kvalitetnu zabavu za žene i muškarce, koja je tokom godina poslovanja profilisala lojalne gledaoce širom sveta i stekla svetsku popularnost. Misija brenda je da pored vrhunske produkcije i glamuroznog dizajna, svojim gledaocima ponudi sadržaj koji će biti i jednako edukativan i koristan za javnost.

——————————————————————————————————————————————–

Wannabe TV

Editors choice