Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Zašto je britanski stil zakon u muškoj modi

Greške koje muškarci prave u nezi kose (i kako da ih ispraviš)

Zašto treba da radiš 100 čučnjeva dnevno

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

10 poruka mudrosti Aldousa Huxleya: Formiraj svoje novogodišnje odluke prema njima

Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Ekstremno šašavi sportovi

Ekstremno šašavi sportovi

1/2

Čuli ste za ekstremne sportove i pretpostavljate da je taj nalet adrenalina u nekoj rizičnoj akciji nešto zaista posebno – ali uopšte ne žudite da to osetite. Borilački sportovi mogu da prođu, ali koliko god elegantni bili, to je i dalje tuča i moguće povređivanje i sebe i druge osobe. Smatrate da bilijar, šah, golf i sve u čemu nema trčanja ne može da se nazove sportom, jer zna se šta je sport – lopta, mreža, skakanje, trčanje, znojenje… Ako niste čuli za ove ekstremno šašave sportove, evo prilike da i o njima zauzmete stav (ili da počnete da praktikujete neki od njih).

Ekstremno peglanje

Da, dobro ste pročitali, peglanje, nije penjanje. Znate šta je pegla? Ono što svi savremeni muškarci (naročito u filmovima i reklamama) umeju da koriste bolje od žena, da bi njihove bele košulje bile bez nabora i da bi izgledali maksimalno u njima. Legenda kaže da je ovaj ekstremni sport nastao kada je strastveni alpinista Fil Šo, na jednom usponu shvatio da nije ispeglao košulju i onda je to odmah uradio, na licu mesta (litici). Možete li da zamislite košulju i peglu i dasku za peglanje kao deo alpinističke opreme? Kako god, ovaj disciplina postoji i postoje njeni ljubitelji i praktičari, koji nose daske i na leđima i tragaju za nekim neobičnim i rizičnim mestom gde će se baviti ovim “sportom”.

peglanje Ekstremno šašavi sportovi

Cevaničenje

Za razliku od pesničenja, u ovoj borilačkoj disciplini koriste se samo noge i postoji samo jedno pravilo – protivnika šutirate isključivo u cevanice, dok ga ne oborite. Ko padne, poražen je. Znate li koliko boli kad se slučajno udarite u cevanicu? I koliko dugo ostaju modrice? U tom smislu, cevaničenje je brutalnije od svakog drugog sporta u kome se ljudi udaraju.

Wannabe TV

Editors choice