Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Film

Kultni filmovi Hugha Jackmana koje ne bi trebalo da propustite!

1/2

Hugh Jackman jedan je od najpoznatijih glumaca današnjice, čija dugotrajna karijera samo napreduje iz godine u godinu. Samo u 2021. godini Hugh ima jedan snimljen i tri filma u postprodukciji, a njegova karijera do sada broji šezdeset uloga! Hugh je bio nominovan za nagradu Oskar za svoju ulogu u filmu “Les Miserables”, a davne 2009. godine bio je i glavni voditelj dodele ovih prestižnih filmskih nagrada. Ono što najviše volimo kod Hugha Jackmana je to što se ne boji da prihvati čitav niz različitih uloga, od onih u popularnim romantičnim komedijama, preko onih u naučnim i epskim fantastikama pa sve do ozbiljnih uloga kao što su ona u mjuziklu “Les Miserables” ili pak u kultnom filmu “The Prestige”. U nastavku teksta predstavljamo vam naš izbor najboljih uloga u kojima smo videli Hugha Jackmana, i koje smatramo da ne bi trebalo da propustite!

Van Helsing

Ovaj film izašao je davne 2004. godine, ali mi i dalje možemo da ga gledamo “na repeat“. Ovo je jedan od onih filmova sa elementima fantastike koji obožavamo, a Hugh igra ni manje ni više nego legendarnog lovca na čudovišta – Vana Helsinga. Uz njega, u ovom filmu igra i neverovatna Kate Beckinsale – što je samo još jedan plus zbog kojeg biste mogli pogledati ovaj film. Ako volite fantastiku i akciju, ovo je definitivno film za vas.

Les Miserables

“Les Miserables” je svima dobro poznati, kultni mjuzikl – i moramo priznati da smo se isprva iznenadili kada smo videli da Hugh igra u njegovoj filmskoj verziji, ali onda smo se i oduševili. Hugh je sa razlogom nominovan za Oskara za svoju ulogu u ovom filmskom ostvarenju, ali moramo reći i da su drugi poznati glumci i glumice iz postave takođe imali sjajne performanse. Ovaj film definitivno vredi pogledati, ali budite spremni na emocije i pokoju suzu, najmanje.

Logan

Ukoliko ste fanovi superheroja, MARVEL i DC univerzuma, kao i stripova i junaka koje možete pratiti godinama, defintivno pogledajte ovaj film. Naravno, njemu prethodi čitava franšiza filmova o poznatom stripskom junaku pod imenom Wolverine, a “Logan” je poslednji film u ovom serijalu. Iako možda od superherojske priče očekujete akciju, smešne kostime, crno-bele zaplete, rasplete i razonodu, “Logan” je potpuna suprotnost tome. Ovo je ozbiljna filmska priča, koja će vas definitivno pogoditi pravo u srce.

X-Man franšiza

Naravno, kada smo kod Logana, ne smemo zaboraviti ni na čitavu franšizu superherojskih filmova pod nazivom “X-Men”, koja prati grupu mutanata koji se bore protiv zla na ovom svetu. X-Men serijal stripova pripada MARVEL univerzumu, a kreirali su ih čuveni Stan Lee i Jack Kirby. Preporučujemo vam da pogledate originalni i prvi serijal X-Men filmova, a ako vam se dopadnu, možete se kasnije posvetiti i reboot-ovanom serijalu sa novom glumačkom postavom.

Wannabe TV

Editors choice