Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

Kolekcija “STAR WARS” filmova u julu na HBO GO-u

HBO GO donosi sve “Star Wars” filmove tokom jula, kada će svakog petka, počevši od 17. jula, u ponudu dolaziti po nekoliko filmova iz kolekcije.

Tokom prve nedelje, 17. jula, HBO GO pretplatnici uživaće u prequel trilogiji koja sadrži prve tri epizode ove sage, kao i u filmu “Solo: Star Wars priča”, koji prati avanture mladog Han Sola pre nego što postane heroj pobunjenika. Uz to će biti dostupan i animirani film “Ratovi zvezda: Ratovi klonova”, dok je prvih pet sezona istoimene animirane serije već dostupno na HBO GO-u. Radnja svih tih filmova odvija se pre formiranja pobunjeničkog saveza.

HBO GO će 24. jula u ponudu uvrstiti i filmove iz originalne trilogije iz 70-ih i 80-ih, a gledaćemo i “Odmetnik-1 – Star Wars priča”, film koji opisuje događaje koji su prethodili radnji filma “Zvezdani ratovi: Nova nada” iz 1977. godine.

Prva dva filma iz najskorije trilogije postaće dostupna 31. jula – “Star Wars: Buđenje sile” i “Star Wars: Poslednji Džedaji”.

Celu “Star Wars” kolekciju na HBO GO-u će 7. avgusta upotpuniti premijera filma “Star Wars: Uspon Skajvokera”, finalna epizoda sage o Skajvokerima.

Neka sila bude sa vama!

Star Wars e1594900376964 Kolekcija STAR WARS filmova u julu na HBO GO u

Detaljan raspored filmova:

17. jul

ZVEZDANI RATOVI: FANTOMSKA NAPAST

Ovaj prednastavak prati dva džedaja koji štite kraljicu Amidalu, u nadi da će obezbediti mirno rešenje međuplanetarnog trgovinskog spora. Usput upoznaju Anakina Skajvokera, dete koje pokazuje znake posedovanja velikog dara.

ZVEZDANI RATOVI: NAPAD KLONOVA

Deset godina nakon prvog susreta, Anakin Skajvoker započinje zabranjenu vezu sa senatorkom Padme Amidalom, dok Obi-Van Kenobi istražuje atentat na senatorku i otkriva tajnu vojsku klonova obučenih za džedaje.

ZVEZDANI RATOVI: OSVETA SITA

Tri godine nakon početka rata klonova, džedaji spasavaju Palpatina od grofa Dukua. Obi-Van Kenobi traži novu pretnju, a Anakin postaje dvostruki agent između džedajske vlade i Palpatina i pada u iskušenje kobnog plana da vlada galaksijom.

RATOVI ZVEZDA: RATOVI KLONOVA

Na prvoj liniji fronta u intergalaktičkoj borbi između dobra i zla, Obi-Van Kenobi i Anakin Skajvoker udružuju snage u misiji koja ih spaja kao džedaj mentora i učenika, dok se bore da spasu Republiku od uništenja.

SOLO: STAR WARS PRIČA

Spremite se za neverovatnu vožnju u Milenijum Falkonu! Tokom niza odvažnih avantura u kriminalnom podzemlju, Han Solo se sprijateljuje sa svojim budućim kopilotom Čubakom i upoznaje ozloglašenog kockara Landoa Kalrisijana.

24. jul

ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA

U veoma konfliktnom razdoblju, grupa neobičnih heroja pod vođstvom Džin Erso, odvažne odmetnice, i Kasijana Andora, pobunjeničkog špijuna, kreće u očajničku misiju da ukrade planove Zvezde smrti, Imperijinog superoružja.

ZVEZDANI RATOVI: NOVA NADA

Luk Skajvoker se udružuje sa džedajem, uobraženim pilotom, Vukijem i dvojicom droida da bi spasao galaksiju od Imperije, istovremeno pokušavajući da spasi princezu Leju od zlog Darta Vejdera.

ZVEZDANI RATOVI: IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC

Pobunjenici su se raštrkali kad je Imperija napala njihovu bazu na ledenoj planeti Hot. Dok Hana i Leju jure imperijalci, Luk trenira sa učiteljem Jodom pre nego što se suoči sa Dartom Vejderom i sazna šokantnu istinu o svojoj prošlosti.

ZVEZDANI RATOVI: POVRATAK DŽEDAJA

Imperija se sprema da dotuče Pobunjenike još moćnijom Zvezdom smrti. Pobunjenička flota napada svemirsku stanicu, a Luk Skajvoker se suočava sa svojim ocem, Dartom Vejderom, u završnom napetom dvoboju pred zlim imperatorom.

31. jul

STAR WARS: BUĐENJE SILE

Tri decenije posle poraza Darta Vejdera i Galaktičke imperije, pojavljuje se nova pretnja. Prvi red pokušava da vlada galaksijom i može ga zaustaviti jedino grupa heroja uz pomoć Otpora.

STAR WARS: POSLEDNJI DŽEDAJI

S uništenjem Republike, Prvi red vlada. Vrhovni vođa Snouk pokušava da uguši ono malo što je ostalo od Otpora i tako zapečati svoju vladavinu galaksijom. Ali nada preživljava: Džedaj Luk Skajvoker može da preokrene tok rata…

7. avgust

STAR WARS: USPON SKAJVOKERA

Bitka između džedaja i sita dolazi do uzbudljive kulminacije u poslednjem poglavlju sage o Skajvokerima. Preostali članovi Pokreta otpora su primorani da se suoče sa svojom prošlošću u još jednoj borbi protiv Prvog reda.

Wannabe TV

Editors choice