Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

The Matrix 4 – sve što smo dosad saznali

1/2

Još otkako je The Matrix premijerno prikazan 1999. godine, franšiza je evoluirala u jednu od najpopularnijih filmskih serija svih vremena. Originalna trilogija rediteljki i scenaristkinja, trans-sestara Lilly i Lane Wachowski (tada braće Andyja i Larryja Wachowskog) kreirala je jedinstveni nadrealni svet pun briljantnih likova i SF tehnologije, pomerivši granice maštovitosti. Originalna trilogija se završila 2003. godine filmom The Matrix Revolutions. Fanovi su od tada radoznali da vide kakva bi bila budućnost franšize, a The Matrix 4 će te želje uskoro ostvariti.

Smešten u svet u kojem su svesne mašine svrgnule ljude sa dominantne svetske scene i zatvorile ih u simulaciju pod nazivom The Matrix, originalna trilogija prati avanture čoveka sa fantastičnim moćima koji se bori da sruši mašine i spasi čovečanstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by марина (@ma.ma.nay)

Predstojeći, četvrti The Matrix je jedno od najiščekivanijih filmskih ostvarenja skore budućnosti, koje vraća voljene likove, kao što je Neo (Keanu Reeves) i Trinity (Carrie-Anne Moss). Rediteljsku palicu samostalno nosi Lana Wachowski. Iz tog razloga, sastavili smo listu dosad poznatih detalja o filmu…

Trejler još nije objavljen

Još uvek nije objavljen nikakav najavni video za The Matrix 4, a budući da će film premijerno biti prikazan krajem 2021. godine, fanovi uskoro mogu očekivati i trejler. U toku avgustovske manifestacije CinemaCon 2021, Warner Bros. je novinarima i distributerima prikazao prvi snimak filma, kao i detalje radnje.

Koji je naziv četvrtog dela?

Tek nekoliko meseci pred premijeru, The Matrix 4 je na CinemaCon 2021 dobio i zvanični naziv – The Matrix: Resurrections.

Datum premijere?

Prvenstveno je najavljeno da će film premijerno biti prikazan u maju 2021, ali zbog pandemije korona virusa pomeren je za 1. april 2022. godine. Zatim, u oktobru 2020. premijera je ponovo pomerena, ali ovaj put za 22. decembar 2021. godine. Zasad je to zvanični datum premijere. Nadajmo se da neće biti ponovnog pomeranja.

Wannabe TV

Editors choice